Asiakaskyselyn tulokset

29.10.2014

"Kummallinen yhdistelmä hipsteribaariksi muuttunutta deekujuottolaa"

Asiakaskysely tuotti yhteensä huimat 759 vastausta, miljoonat kiitokset huikeasta ja runsaasta palautteesta kaikille aikaansa uhranneille. Erityisesti avoimen kysymyksen vastaukset olivat järjettömän fiksua, rakentavaa, rehellistä ja kaunista luettavaa. Tästä on hyvä jatkaa kohti parempaa Torvea ja Tirraa!

Arvonnat on suoritettu ja Samsung Galaxy sekä viisi Tirra-Torvi -tuotepakettia ovat löytäneet uuden kodin. Onnea voittajille!

Tässä kiinnostuneille pieni tulosraportti siitä, mitä ahkera tutkijatiimimme sai sähköisen version tuloksista irti.

Vastaajista 58 % oli miehiä, 38 % naisia. Mielipiteensä kertoivat myös mm. Hämähäkkimies, Taikaponi, Torvi (x2), Jumal’olento, identiteettikriisiä poteva androgyyni, Apina, Homosapiens. (Mutta mihin jäi Elvis ja Jeesus?? No, ens kerralla sitten, pojat.)

kyseyn_voittajaTorven vuoden 2014 koulutodistus (numeroksi valikoitui eniten kannatusta saanut luku) näyttää tältä:

Yleisötilat 8
Vessat 7
Facebook ja nettisivut 9
Henkilökunta 9
Ohjelma- ja keikkatarjonta 8
Juomavalikoima 8
Torven meininki: 10

Tirra oli Torvea tasaisempi tapaus, kaikista kategorioista napsahti hyvää eli kasia.

Torven narikka tuntuu kelpaavan nykyisellään lähes 80 prosentille vastaajista, mutta erityisesti vapaaehtoisen, maksullisen ja valvotun narikan perään haikailtiin jonkin verran. Tämä narikkakysymys on kieltämättä hivenen haastava tilapoliittisista syistä, mutta katsotaan, mitä asialle saadaan tehtyä. Mitään pakollista ja maksullista juttua ei kuitenkaan ole tulossa, no worries.

Nykyinen systeemi Torven viikkokeikkojen alkamisaikojen osalta vei rinnan mitalla voiton klo 21:00 -vaihtoehdosta. Tarkkuutta toivottiin ennemminkin alkamisajankohdasta informoimiseen ja ilmoitetussa pysymiseen. Jatkossa pyrimme ilmoittamaan Facebookissa aina kunkin illan bändikohtaisen aikataulun.

Tirran ja Torven tapahtumatiedotusta pidettiin pääosin hyvänä ja riittävänä, tosin monet toivoivat lisää ”facebook-spämmäystä” ja julisteita kaupungille. Huomio: voit tilata sähköpostiuutiskirjeen sivun oikeasta reunasta. Uutiskirjeitä lähetetään n. kerran kuussa.

Kolme eniten kannatusta kerännyttä musiikkigenreä olivat rokki, punkki ja räpäytys.

Avoimet kysymykset kirvoittivat Torven kohdalla mielipiteitä erityisesti vessa-asioihin liittyen:

Ainut miinus torvessa on miesten vessoissa pönttökopit.
Ovvähä nasty useimmiten. Ei voi ujo jannu kakalla käydä.

Vessojen siisteys- ja hygieniatasoa on jo pyritty nostamaan, mutta yritetään vielä lisää jatkossa.

Tirran kohdalla eniten puhuttivat – yllätys yllätys – uudistukset:

Tirran sisätiloissa toivoisin viihtyisyyteen panostettavan. Nykyinen ratkaisu on allekirjoittaneen makuun hieman liian avara ja pelkistetty ja jättää asiakkaan alastomaksi. Persoonaa kehiin!

Tirra aloittanut mukavasti uuden ”kauden”. Pidän sen väristä ja tunnelmasta. Jatkumoa vaan

Tirra on liian kliininen.. Sairaala seinät. Ei sinne voi sunnuntaikrapussa mennä kun silmät räjähtää.

Tirran uusi lasaretti-look taas on yököttävää paskaa.

Tirra näyttää hiton hyvältä, oikeesti erittäin positiivinen muodonmuutos.

Tirran uuesta sisustuksesta on varmaan valitettu vaikka millä mitalla, mutta omastamielestä se ei o mitenkään huono juttu. Hyvä vaan, että ei o menty ihan samalla, vaan yritetty tehä jotain uudistuksia. Myös se on siistiä, että Tirraaki käytetään enempi keikkojen yms. tapahtumien järjestämiseen.

Kummallinen yhdistelmä hipsteribaariksi muuttunutta deekujuottolaa

– Tirran sisustus muuttui remontin yhteydessä hieman ”pelkistetympään” suuntaan. Emme missään vaiheessa halunneet lähteä tekemään paikkaa viimeisen päälle valmiiksi, vaan näemme ennemmin, että paikka muovautuu asiakkidensa näköiseksi ajan myötä (vrt. Torven tagit). Paikan ”sisutus” on siis prosessi, jossa te arvon asiakkaat olette avainasemassa, joko aktiivisesti ideoiden tai passiivisesti yleistunnelmaa luoden!

Ja tässä muutamaan kysymykseen vastaus:

Olisiko mahdollisuus saada viiniä juomavalikoimaanne.

Viiniä löytyy. Punaista, valkoista ja kuohuvaista.

Pliis perustelkaa selkeemmin et mikä vaikuttaa lippujen hintoihin (kuumemmat artistit, kulut, lainanamaksut, mikä vaa)

Lipunhinta määräytyy bändin tahi artistin hintapyynnön mukaan. Lipputulot menevät suoraan bändille sekä keikan muiden kulujen (kuten miksaaja, catering, majoitus, lipunmyyjä) hoitoon.

eiköhän tullu jo ilmastua itseään ihan tarpeeksi.. jos joku käy nämä kyselyt oikeesti läpi!

Juu, kyllä syynättiin tarkkaan.

Ja loppuun vielä pieni mielipidekimara teemalla Asiakas on aina oikeassa:

Ainakin Torvea saattaa painaa jonkinlainen pelottava imago.

Baari-iltoja Torvessa ja Tirrassa vähentää jossain määrin tosin se, että monet kavereistani tuntuvat pitävän Tirraa ja Torvea ja siellä käyviä jotenkin poikkeuksellisen sekavana porukkana. Ite en kyllä varsinaisesti ole tähän ilmiöön kiinnittänyt sen enempää huomiota tai ainakaan välittänyt siitä, Vapaudenkadun ja Aleksanterinkadun kuppiloissa on usein huomattavasti huonommin käyttäytyvää jengiä.

Torvi, tuo intensiivisin pikku”klubi”, mitä kamala Suamenmaa päällään kantaa.Jos jossain lähemmäksi artistia pääsee, niin syliin pitää mennä. Se tunnelma tuolla hämyisessä kapakissa nappaa kokeneemmankin kuuntelijan hellään syleilyynsä ja saa tajunnan virtaamaan, vaikka ilman päihteitä saapuisi paikalle. (muutaman kerran selvinpäin olleena voi kokemuksen syvällä rintaäänellä noin tokaista.)Sekaan mahtuu niin pelurit, nörtit, gangsterit, juopot, ”nistit”, Vitunhipit ja ne nenäänsä nyrpistävät hipsteri kissat. Eli kattaus siltä osin, kuin Manulla illallinen.Tasaseen tahtiin löytyy ne omat mieli artistit, joten artistikattaukseen ei mitään lisättävää. Toimii!Äänentoistolaitteista vielä sen verran, että Herran Jumala mitkä laitteet. Tirra, vain muutaman kerran bissellä käyny joten jäävi kehumaan, dumaamaan tai ehottelee mitään.. Frendit oli soittaa ja kyllä niille kelepasi.

Tirran avoin tila vaatii vähän totuttelua, etenkin hiljaisina hetkinä se ei oo niin mukavaa. Toisaalta kiva, kun on vähemmän ja isompia pöytiä niin väkisinkin joutuu vähän jurommatkin Lahtelaiset kontaktiin toisten ihmisten kanssa, eikä aina linnoittauduta omaan yksinäisyyteen. Vaikka siinä murjotettaisiinkin omien tuoppien takana hiljaa, niin murjotetaan kuitenkin yhdessä

Pus! Teette hienoa duunia koko jengi. Uudistukset tosi jees ja siistiä että kaikki genret osaa elää sulassa sovussa..

Teette hienoo työtä, osaan lahtelaisena kantalaisena arvostaa. Sukupolven vaihdokset mestois viime aikoina on tehny aikalailla PELKKÄÄ HYVÄÄ ni jatkakaa, KEEP GOING, mä oon nauranu nillittäjille että ne pelkää muutosta ja itkee jotai vanhaa rupee ku nyt pitää luoda uutta. Et PITÄKÄÄ TOI!

Älkää liikaa muuttako Torvea trendipaikaksi, koska Torven pitää olla Trovi eikä mikään järkyttävä sedula!

Hienosti ootte pojat sekä uusineet että säilyttäneet vanhaa, kiitos ekasta vuodesta, tästä on hyvä jatkaa!:)

Hieman huolissani olen normi-iltojen paikoitellen vähäisestä hauskanpitäjämäärästä. Samassa suhteessa olen huolissani nuoremman sukupolven tekemistä elämänvalinnoista – siis valinnoista, jotka ovat johtaneet siihen, että massat ovat päätyneet jonnekin muualle kuin Torveen iltaa viettämään. Kiitos yhteisestä vuosikymmenestä Torvi ja kiitos myös tulevista.

Olen kaikinpuolin kiitollinen ja onnellinen, että Torvella ja Tirralla on uudet omistajat – koska palvelu ja mestat ovat parantuneet huomattavasti! Kiitos!

Jarttu on maailman kovin poke!

Torvesta ei mitään pahaa sanottavaa, jatkakaa samaan malliin!

Torvi on lahen sydän

all in all, Lahen parhaat (ja melkeenpä ainoat) menomestat missä pystyy käymään! Thumbs up!

En ole ikinä kuullutkaan Tirrasta tai Torvesta. Varmaan joku ladelaisten juttu.

Kiitos ja aamen.

Syysterveisin Tirra-Torven pojat,

Antti
Arto
Hannu
Jaakko