Antti Autio

lauantai 23.09.2017 21-03, Tirra. vapaa pääsy

Vuoden puhutuin folk-artisti, helmikuussa hehkutetun Minä tuon mukanani sateet -debyyttialbuminsa julkaissut, Antti Autio bändinsä kanssa keikalla Tirrassa lauantaina 23.9. Vapaa Pääsy!

www.facebook.com/events/129204127690204

Antti Autio on uuden polven artisti, joka soittaa raikkaaseen ja vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvaa suomenkielistä folkrockia. Auton yhtye tunnetaan omaperäisestä poljennostaan ja intensiivisistä sekä tunnelmallisista keikoistaan.

Helmikuussa julkaistu levy sai erittäin hyvän vastaanoton. Nimikkoraita Minä tuon mukanani sateet soi tiuhaan muun muassa YleX:llä ja Bassoradiossa. Albumi sai ylistäviä arvioita musiikkimediassa.

”…kyseessä on poikeuksellisen varmaotteinen ja omaleimainen folk-pop-rock-debyytti. Autio kuulostaa olevansa täydellisen sinut oman artistiudensa ja valitsemansa ilmaisutyylin kanssa… Nuoressa miehessä yhdistyy erikoisella tavalla herkkyys ja suorastaan komentava määrätietoisuus. Se pätee niin lauluun kuin bändin soittoonkin. Pehmeän luonnollisesti soiva, rikas ja dynamiikasta kaiken irti ottava yhtye jättää sovituksiin ilmaa mutta vaikuttaa miettineen huolellisesti jokaisen äänen”, Soundi (24.2.2017) kirjoitti.

Yhtyeen nykykokoonpanoon kuuluvat Aution (laulu, akustinen kitara) lisäksi Ella Rosenlund (viulu, laulu), Erik Michelsen (basso ja kontrabasso), Joel Parvamo (sähkökitara) ja Joska Saarinen (rummut).

Yhtye julkaisee musiikkia Rapu Records -levy-yhtiön kautta. Keikkojen ohella yhtye valmistelee parhaillaan toista albumiaan.

www.anttiautio.fi
www.facebook.com/anttiautiovirallinen