What Awaits Us, I Revolt, Where’s My Bible

torstai 30.05.2019 20-02, Torvi. liput 5 euroa.

Metallista pääsee nauttimaan helatorstaina triplana kun hämeenlinnalaislähtöinen What Awaits Us saapuu keravalaisen I Revoltin ja heinolalaisen Where’s My Biblen kanssa Torveen ja kutsuu koko Lahen mukaan viettämään iltaa. Sisäänpääsy 5 euroa.

www.facebook.com/events/601527436940317

What Awaits Us
Hämeenlinnalaislähtöinen What Awaits Us on viiden musiikilleen omistautuneen ystävän luomus, joka yhdistelee musiikissaan armottomia riffejä ja mieleenpainuvia melodioita. Suomea ja Baltiaa kiertänyt modernin metallin tiimi esiintyy itsevarmasti ja voimakkaalla asenteella, vetäen yleisön mukaansa – omalle periaatteelleen uskollisena ottaen keikoista kaiken irti.

I Revolt
I Revolt soittaa kovalla asenteella riffivetoista metallia, joka yhdistää old school metallin kuten thrash metal ja Pantera fiiliksen raskaampaan scream-lauluun aikaansaaden nopean ja metallipäille aina uppoavan tunnelman.
Kappaleiden on usein kuvailtu olevan ”musiikillinen turpaanveto”. Yhtyeen uusin single ”The Deep End” roikkui muun muassa Suomen 50 Viraalisinta -Spotify listan korkeille sijoituksilla monen viikon ajan ja uutta musiikkia onkin luvassa kuulemma pian!

Where’s My Bible
Mosh ’N’ Rollia Heinolasta. Yksinkertaista parhautta – näin sanoo kaikki, jotka yhtyeen on livenä nähnyt. Täydellinen kombo hardcore vivahteita death metallia ja täyttä menoa luo tämän yhtyeen. Uskomaton energia ja lavakarisma hyvän musiikin kanssa onkin vienyt yhtyeen jo esiintymään Tuska festivaalin lauteille, päälavalle! Jos siis aiemmin olet missannut bändin, nyt ei sitä kannata tehdä.

20:00 Ovet
21:00 Where’s My Bible
21:45 I Revolt
22:30 What Awaits Us