Boogie Healers, The NitroGents

lauantai 15.12.2018 21-02, Tirra. liput 8/10 euroa.

Juurevan kitaravetoisen musiikin ystävien hyvin tuntemat herrasmiehet kampeavat lavalle ensimmäistä kertaa uunituoreen The NitroGents -kokoonpanonsa kanssa. 24 vuotta sitten perustettu Boogie Healers puolestaan ravistellaan käyntiin kuuden vuoden horroksesta. DJ AriGoo huolehtii viihteestä sillä aikaa kun stagella on hiljaista.

www.facebook.com/events/1480887728711768

Boogie Healers – Jump Your Blues Away!

Bändi perustettiin v. 1994 Lahdessa kolmen rhythm’n’bluesin ja rock’n’rollin juurille löytäneen musikantin toimesta. Kitaristi Antti Ahlgrenin, harpisti Ari Toivosen ja rumpali Timo Järvisen A.A. King –bändiin liittyi basisti Joni Aven jo vuonna 1995. Vuonna 2002 tehdyn nimenvaihdoksen ja Ari Toivosen saksofonin mukaantulon jälkeen kokoonpano laajensi keikkareviiriään klubeilta myös festareille ja kolusi läpi merkittävimmät blues-tapahtumat mm. Järvenpään Puistoblues, Vaasan Halloween Blues, Ruskablues Koli, Savonsolmu Beach&Blues Party jne..

Vuodesta 2006 alkaen Boogie Healers teki säännöllisesti keikkaa myös Boogie-pianovelho Mr Breathlessin kanssa. Kokoonpanon jäseniä on nähty lisäksi mm. Million Dollar Tonesin, The Drivin’ Wheelsin, Toreadorsin ja Paulina’s Dinerin riveissä.

Boogie Healersin peräänantamattoman tiukassa setissä rhythm’n’bluesiin sekoittuu soul, jump blues ja rock’n’roll!

Boogie Healers
Antti Ahlgren: laulu ja kitara
Ari Toivonen: saksofoni ja huuliharppu
Joni Aven: basso ja taustalaulu
Timo Järvinen: rummut

www.reverbnation.com/boogiehealers

The NitroGents – 50’s-60’s music with a twist

The NitroGents sai alkunsa kahden lahtelaisen musikantin tokaisusta ”olis vielä jotain hampaankolossa”. Kitaristi-laulaja Mika Jokinen halusi toteuttaa jo pitkään kyteneen haaveensa ja palata 50-60-luvun kursailemattoman rock’n’rollin ja surfin pariin. Farfisa-kitaristi-laulaja Olavi Raskille The NitroGents oli luonteva jatkumo Sam & The Zombies –yhtyeen lupaavalle mutta kesken jääneelle taipaleelle. Molemmilla surfaajilla on takanaan pitkä tie juurimusiikin parissa mm. yhtyeissä The Drivin’ Wheels, Francine, Paulina’s Diner, Atacaman Sade ja Ronnie & His Twanging Little Fellow.
Muutaman kuukauden kypsyttelyn jälkeen yhtye aloitti tiukan treeniputken, kun basson varteen lupautui Oskari Haavisto. Nuoresta iästään huolimatta Osku on jo monen nimekkään yhtyeen ja projektin vakiokalustoa. Kitaristi-basisti surffaa luontevasti suurilta tanssilavoilta hämäriin lähiökuppiloihin muun muassa Samppa Valo Bandin ja Vaeltavan Vitsauksen riveissä.
Keväällä 2018 rumpujakkaralle istutettiin Tomi Kuusisto, joka tunnetaan myös muun muassa Paulina’s Diner yhtyeen kitaristina. Tomi on pitkänlinjan musiikin ammattilainen sekä soittajana että äänistudioiden nokkamiehenä.
The NitroGents
Mika Jokinen: laulu ja kitara
Olavi Rask: Farfisa, laulu ja kitara
Oskari Haavisto: basso
Tomi Kuusisto: rummut ja taustalaulu

www.reverbnation.com/thenitrogents2

Illan levymusiikista huolehtii DJ AriGoo. Luvassa on illan teemaan ja tanssittavaksi taatusti sopivaa rock’n’rollia, rhythm’n’bluesia ja rockabillyä swingillä maustettuna!

LIPUT: Ennakko 8e/ovelta 10e.
Ennakkoliput yksityisviestillä Boogie Healers facebook-sivun kautta: https://www.facebook.com/boogiehealers/