Dallas Kalevala, New Silver Girl

lauantai 02.02.2019 21-00, Torvi. liput 8/10 euroa (ennakot).

Elokuussa Kaupungin äänet -festivaaleilla lähtemättömän ja hikisen vaikutuksen tehnyt, Ville Maljan ja Jussi Matikaisen muodostama DALLAS KALEVALA julkaisee debyyttialbuminsa tammikuun 18. päivä yhteistyössä VILD Musicin ja Svart Recordsin kanssa. Yhtye palaa Loviisankadulle lauantaina 2. helmikuuta, ennakkoliput myynnissä Lippupisteellä. Illan avaa viime lokakuussa Soliti Recordsilla debyyttinsä julkaissut helsinkiläinen indie-orkesteri New Silver Girl.

www.facebook.com/events/381409419103746

Bändin nimeä kantava albumi on sukellus ihmismielen pohjamutiin, sen syvimpiin ja synkimpiin onkaloihin. Se on täynnä rumaa, tukahdutettua ja vapautettua alitajuntaa, mutta toisaalta myös hetkiä, jotka muistuttavat, että ihmismieli on myös niin herkkä ja kaunis, että välillä se särkyy pelkästä puhalluksesta.

”Tältä kuulostaa suomalaisuus vuonna 2019″, kommentoivat muusikot aikaansaannostaan. “Se on panoliikkeitä Lidlin kassalla, nousuhumalaa, itkuvirsiä ja pintahengitystä. Se on bensavana tyynen järven pinnassa. Alkuperäinen idea oli tehdä nopeasti keikkasetillinen biisejä, pakata kamat farmariautoon ja jakaa voitot puoliksi ABC:llä. Lopputulos on täysin erilainen kuin suunniteltiin, jaettavaa ei ole jäänyt ja edelleen pelottaa, mutta pakko on kurkkia.”

Loppukädessä kyse on tunteista, syvistä tunteista. Mitä ikinä kätketkään, tämä on sinulle.

Liput ennakkoon alk. 8 euroa, ovelta 10 euroa.