la 15.06. From the Very Depths of Torvi pt. IV

Ovet 21-04.30 — Liput 6 €

Kesäkuussa palataan jälleen Torven pimeisiin syövereihin kunnon metallin merkeissä, kun lauantaina 15. kesäkuuta lavalla rymyävät Malicious, Huoripukki, Axeslaughter sekä Lavantauti. Ovet auki klo 21.00, liput 6 euroa.

www.facebook.com/events/2435020016823609

MALICIOUS
Hyvinkääläinen Malicious on viime aikoina ollut työstämässä debyytti täyspitkäänsä, joten heitä ei olla viime aikoina nähty kauhean tiuhaan tahtiin keikkalavoilla. Siispä nyt on oiva tilaisuus tulla Lahen Torveen todistamaan tätä kalmankatkuista ja okkultismin täyteistä kohkaamista. Tästä kuuluu sopivasti Morbid Angel -vaikutteet, ilman turhanpäiväistä apinointia!

HUORIPUKKI
Barbaarista death metalia suoraan Tampereelta vuodesta 2008. Huoripukki tulee ensimmäistä kertaan murjomaan Loviisankadun uuteen uskoon ja näyttämään, että VOIMA ON OIKEUTTA!

AXESLAUGHTER
Axeslaughter on halkonut kalloja jo vuodesta 2006. Kyseessä siis death-/thrash metalia Lappeenrannasta, josta ei huutoa ja hakkaamista puutu!

LAVANTAUTI
Lahen omat hankalat jätkät pistävät illan käyntiin Eyehategod-, Sadistik Exekution- ja Anal Cunt -vaikutteisella deathgrindillään. Bändi itse kuvailee lyyrisiä teemojaan: ”ei kuulu sulle, haista vittu ja anti-PC”