la 16.11. From the Very Depths of Torvi pt. V: Volcano (bra), Evil Angel, Sadokist, Insulter’s Altar

Ovet 21-04.30 — Liput 15 €

Viides From the Very Depths of Torvi tuo Loviisankadulle harvinaista herkkua, kun brasilialainen kulttibändi Vulcano tulee näyttämään Etelä-Amerikan meininkiä. Illassa mukana kolme lahtelaisbändiä Evil Angel, Sadokist ja Insulter’s Altar. Liput vain ovelta 15 euroa, kello 21 alkaen.

www.facebook.com/events/484224982423918

VULCANO (bra)
Tällä kertaa on harvinaista herkkua luvassa, sillä 1981 perustettu death-/black metal -kulttibändi Vulcano tulee Brasilian São Paulosta asti Torveen näyttämään Etelä-Amerikan meininkiä! Näin eksoottista tylytystä ei kannata missata ja jos ei bändi ole aikasemmin tuttu, niin suosittelen ensimmäisenä tutustumaan ensimmäiseen täyspitkään: Bloody Vengeanceen.

Evil Angel
Viime vuonna Steelchaoksessa comebackin tehnyt lahtelainen Evil Angel julkaisi tänä vuonna toisen täyspitkänsä ja saapuu pitkästä aikaa Loviisankadulle tykittämään viinankatkuista black-/thrash metaliaan suoraan ihmisten kuuloelimiin.
EVIL ANGEL HAS NO BOUNDARIES!

Sadokist
Lahdessa vuonna 2007 perustettu ”Suomen Etelä-Amerikkalaisin black-/thrash bändi” saapuu kotikulmilleen kohkaamaan monen vuoden jälkeen. Tämäkin bändi julkaisi juuri toisen studioalbuminsa, mikä kantaa nimeä Necrodual Dimension Funeral Storms.

Insulter’s Altar
Illan avausaktina toimii tuore black metal viisikko, Insulter’s Altar, joka on juuri ponnistanut alan ihmisten tietoisuuteen hyvän vastaanoton saaneella Devastating the Original Sin -demollaan. Luvassa on kyseisen bändin toinen keikka vasta, ja debyyttikonserttinsa he heittävät 26.10. Tampereen Varjobaarissa yhdessä Evil Angelin ja Vitriolicin kanssa.