Full of Hell (USA), Radien, Dredged, Hävitys, Tunkio

lauantai 20.07.2019 21-04.30, Torvi. liput 16 euroa (ennakot).

Yhdysvaltalainen äärimetalliyhtye Full of Hell saapuu heinäkuussa ensimmäistä kertaa Suomeen. Torven keikalla la 20.7. mukana Radien, Dredged, Tunkio & Hävitys. Liput ennakkoon 16 euroa.

www.facebook.com/events/856180851392393

Yhdysvaltalainen Full of Hell on yksi tämän hetken suurimmista underground äärimetalli-bändeistä. Full of Hell yhdistelee musiikissaan grindcorea, death metallia ja noisea.
Tästä syntyy omintakeinen ja äärimmäinen soppa, joka on kerännyt julkaisu- ja keikkarintamalla aktiiviselle yhtyeelle paljon huomiota. Lisäksi bändi on työstäny kehuttuja yhteisjulkaisuja Japanilaisen noise-pioneeri Merzbowin sekä avant-garde metallibändi The Bodyn kanssa. Kahden vuoden takainen täysipitkä Trumpeting Ecstasy sai ylistäviä arvioita ja vei bändin useille kiertueille ympäri Yhdysvaltoja ja Eurooppaa. Nyt Full of Hell valmistautuu julkaisemaan uutta levyä ja saapuu tämän tiimoilta ensimmäistä kertaa Suomeen kolmelle keikalle.

Suomen keikoilla mukana on helsinkiläinen tummasävyistä ja black metal -vaikutteista sludgea soittava Radien, joka livenä synnyttää murskaavan äänivallin. Yhtye laittoi ulos viime vuonna ’Syvyys’ -debyyttialbuminsa. Lahden keikalla mukana on annos synkkäsävyistä (gootti)hardcorea á la helsinkiläis-mäntsäläläinen Dredged sekä Jyväskylän kovimmat kohkaajat Hävitys & Tunkio.