God Given Ass, Seksihullut, Acid Runs

perjantai 19.10.2018 21-00, Torvi. liput 7 euroa.

God Given Ass täyttää kymmenen vuotta ja kiertää juhlavuoden johdosta kotimaan klubeja. Yhtye nähdään Torvessa perjantaina 19. lokakuuta, mukana Acid Runs ja Seksihullut. Liput 7 euroa.

www.facebook.com/events/349102642500436

God Given Ass julkaisee lokakuun alussa juhlavuoden kunniaksi kulta turbo extra limited edition kasettiantologia, The Early Years 2008-2015. Seiskatuumaisten lisäksi bonuksena myös pari ennenjulkaisematonta arkistorallia eli kappaleet ”Prairie Girl” ja ”(Oh No) I Took Too Much”.

Acid Runs on nelihenkinen punkrockbändi, joka julkaisi elokuussa uuden loistavan pitkäsoiton. Bändin musiikki ei turhaan seuraa muoteja tai kumartele tiettyyn suuntaan, mutta ehkä siinä kuitenkin on jotain samaa kuin vaikka Wiperssin Youth Of Americassa; synkkää, raivokasta ja silti melodista rokkia. Teen Wolf Records julkaisi loppukesästä 2018 Acid Runsin toisen kokopitkän albumin. Ensimmäisen levyn tapaan tuottajana toimi Lauri Eloranta, mutta kakkoslevyllään yhtye kuulostaa entistä raaemmalta, mikä paremiin bändin liveintensiteettiä. Levylle liidikitarat tulitti mm. Hard Action ja Kohti Tuhoa yhtyeistä tuttu Ville ”Superkingi” Valavuo.

Seksihullut on myös aivan syntisen kova bändi. Yhtye on sulattanut lukuisten ihmisten sydämet laulaja Sirpa Järvenpään johdolla, jonka moikuvalle lauluäänelle on haettu vertailukohtia niin Velvet Undergroundin Nicon soolotuotannosta, kuin vanhasta suomalaisen punkin ja hardcoren lauluperinteestäkin. Bändin tavaramerkkinä ovat tarttuvat kappaleet, joiden nerokkaan tyhjänpäiväisistä sanoituksista vastaa sarjakuvapiirtäjänä ja taiteen jokapaikanhöylänä tunnettu Jyrki Nissinen. Seksihulluja on kehuttu ja hypetetty paljon, mutta toisaalta miksei olisi, sillä eihän yhtyeen energisestä, rehellisestä ja hieman avantgardistisesta hulluudesta voi olla tykkäämättä.