Harm’s Way (usa), Ravage Ritual, Out of Breath, Long Gone

keskiviikko 12.09.2018 20-02, Torvi. liput 15 euroa.

Chicagolainen hardcore-yhtye Harm’s Way soittaa kaksi eksklusiivista Pohjois-Euroopan keikkaa Helsingissä ja Lahdessa. Torven keikalla mukana Ravage Ritual, Out of Breath & Long Gone. Liput 15 euroa.

www.facebook.com/events/1704173839689796

Vuonna 2006 perustettu Harm’s Way on noussut energisten keikkojen ja tasokkaiden julkaisujen ansiosta yhdeksi 2010-luvun suurimmista hardcore-bändeistä. Yhtye julkaisi alkuvuodesta runsaasti kehuja keränneen neljännen albuminsa Posthumanin, jolla bändin industrialsävytteinen hardcore viedään äärimmilleen. Warped Tourin ja Godfleshin kanssa soitetun kotikeikan jälkeen Harm’s Way saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Molemmat keikat ovat intiimejä klubikeikkoja – lippuja on myynnissä rajoitetusti!

”There’s a beauty to how Harm’s Way throw around such weight like boulders are pillows.”

Ravage Ritual on levittänyt negatiivista hardcoreaan jo vuodesta 2011. Seinäjokelaisten vuonna 2016 julkaisema toinen täysipitkä, ”Higher Power”, keräsi paljon huomiota ja tarjosi yhtyeelle myös keikkoja Keski-Euroopassa Integrityn kanssa. Nyt Ravage Ritual valmistautuu julkaisemaan uuden ep:n loppukesästä Power Trip Recordsin ja Unquiet Recordsin kautta. Harm’s Way-keikoilla kuullaan materiaalia ep:ltä.

Out of Breath on lahtelaisen hardcore-scenen vakiokasvoja. Beatdownia murjova OOB on soittanut useamman Euroopan kiertueen ja julkaisukatalogikin on ekstensiivinen. Tänä vuonna 15-vuotista taivaltaan juhlistava bändi on kirjottamassa uutta täyspitkää. Harm’s Way:n Torven keikka on Out of Breathin ainoa Lahden keikka ennen levyn julkaisua.

Long Gone tulee Kanta-Hämeestä ja operoi metallisävytteisen hardcoren maailmassa. Judas Chair Collectiven kantarosteriin kuuluva yhtye ottaa oppia alan klassikoista tyylikkäästi. Ensimmäisen demonsa vuonna 2014 julkaissut esitteli viime vuonna saksalaisen Vegas-yhtyeen kanssa toteutetun splitin, joka huomioitiin myös Maximum Rock’n Rollissa.

Infoa:
– Soitot klo 20-23. Viimeiseen Helsingin junaan ehtii.
– Liput ennakkoon: 15€ – sähköpostilla: circuitbreakerbookings(at)gmail(piste).com
– Liput ovelta: 15€
– Ikäraja: K18