Insanity (sui), M.O.R.A., Ratface, Out For Justice

perjantai 08.02.2019 21-01, Torvi. liput 9 euroa.

NO TOLERANCE FOR INTOLERANCE -kiertue vierailee Lahdessa perjantaina 8. helmikuuta. Ilta on täynnä Suomen hardcore-parhaimmistoa, kun Torvessa nähdään keikkalavoille paluun tekevä Out For Justice ja helsinkiläiset M.O.R.A. sekä Ratface. Illan kruunaa sveitsiläinen Insanity ensimmäisillä Suomen keikoillaan. Support Hardcore Unity!

Liput ovelta 9€, ennakoliput tulevat myyntiin pian.

www.facebook.com/events/2407751329296420

INSANITY
Suomeen ensikertaa tuleva Sveitsiläinen Insanity on täyttä jenkkiharkkoa ja elämäntyyli jäsenilleen. Insanity on noussut kansainvälisesti tiedetyksi yhtyeeksi ja on tähän mennessä nähty Euroopan festareilla ja lavoilla useinkin yhtyeiden kuten Hatebreed, Madball, Agnostic Front, Sick Of It All ja Born From Pain kanssa – omien headliner keikkojen lisäksi. Liveaktina Insanity on puhdasta energiaa. Tolerance. Family. Hardcore!

Out For Justice
OFJ on 2010 perustettu Hardcore/Rapcore/HipHop yhtye joka yhdistää parhaat osapuolet hardcoresta ja hip hopista. Yhtyettä ei ole hetkeen nähty, mutta tekee nyt paluun keikkalavoille kiertueella ja uusilla kappaleilla! Ehdottomasti akti, jonka uuden EP:n biisejä et halua missata livenä!

M.O.R.A.
2008 perustettu M.O.R.A on keikkaillut Suomen ja Euroopan lavoja ahkeraan ja saanutkin nimensä genressä esille. Kahdella naisvokalistilla varustettu aggressiivinen hardcore toimii takuuvarmasti.

Ratface
Ratface on suomalainen MC Respektorin luotsaama hardcore punk -yhtye est 2006. Yhtyeen sanoitukset käsittelevät pääasiassa alkoholin käyttöä ja rellestämistä, tottakai. ”Tää on se bändi minkä kaikki tietää!”