Jaakko Laitinen & Väärä Raha

lauantai 27.01.2018 22-01, Torvi. liput 8 euroa.

Rajuna keikkabändinä tunnettu Lapland-Balkan-musiikin pioneerit Jaakko Laitinen & Väärä Raha Torveen lauantaina 27. tammikuuta. Liput 8 euroa.

www.facebook.com/events/1505970722852631

Vuonna 2009 perustettu orkesteri yhdistelee musiikissaan Balkanin mustalaisrytmejä, venäläisiä romansseja ja vanhaa suomalaista iskelmää. Vuosi sitten julkaistu neljäs albumi ’Näennäinen’ toi musiikilliseen maustekaappiin vaikutteita myös Kreikasta, Turkista ja Lähi-Idästä. Lemmen- ja juomalaulujen lisäksi kappaleiden sanoituksissa tutkitaan tajuntamme olemusta, katsellaan dystooppisia tulevaisuudenvisioita, vieraillaan 1900-luvun ateenalaisissa hashis-luolissa, seurataan elämän nousua alkumerestä, ajetaan taksilla Rovaniemellä ja syöksytään yli todellisuuden rajan.

Keskimäärin 69 keikan vuositahdilla Suomea ja maailmaa kiertävä yhtye on mainittu moneen kerta Suomen kovimmaksi live-bändiksi ja Suomen lisäksi yli 20 maassa vieraillut orkesteri tunnetaan hyvin ”alan piireissä” myös maamme rajojen ulkopuolella.

Tällä kertaa orkesteri on liikenteessä erikoiskokoonpanossa ja tuttujen haitarin, laulun, rumpujen lisäksi sooloja soittaa Matti Pitkänen viulullaan!