Jontti & Shaka, Gynä ja Rike

Rata-äänite 10 vuotta

lauantai 03.03.2018 22-04, Torvi. liput 10 euroa.

Vuonna 2007 julkaistun ”Rata-äänite” -klassikon 10-vuotista historiaa juhlitaan Torvessa kisalauantaina 3. maaliskuuta. Lavalla Jontin & Shakan lisäksi tamperelaisduo Gynä ja Rike. Liput 10 euroa, vain ovelta kello 22 alkaen.

www.facebook.com/events/2019358494982251

Jontin & Shakan vuonna 2007 julkaistu ”Rata-äänite” on klassikkoalbumi, jonka elämänmakuinen ote on innoittanut kokonaista sukupolvea suomalaisia räpintekijöitä. Viime vuonna levy saavutti kymmenen vuoden merkkipaalun jonka myötä albumista tehtiin tuplavinyylipainos ja yhtye kiersi Suomea esittäen ”rata-räpin kulmakiveksikin” kutsuttua albumia kokonaisuudessaan. Menestyksekäs kiertue huipentui loppuunmyytyyn Helsingin Korjaamon keikkaan ja nyt suuren kysynnän myötä kiertueeseen on luvassa lisäkeikkoja. Luvassa on siis Rata-äänite esitettynä kannesta kanteen. Keikkojen DJ:nä toimii suomen kovimpiin turntablisteihin kuuluva yhtyeen täysverinen kolmas jäsen DJ Logout.

www.facebook.com/jonttishaka

Torven keikalla esiintyy myös nosteessa oleva tamperelaisduo Gynä ja Rike. Veljeskaksikko julkaisi 2017 alkupuolella toisen albuminsa ”Tarkoin Varjellut” joka on kerännyt kehuja kriitikoilta ja levyn ensimmäistä sinkkua ”Jazzin Luonne”:tta on kuultu monesti mm. YleX:n Lyömättömät-ohjelmassa. Yhtyeen livekokoonpanoon kuuluu myös kultakurkku Teikki.

www.facebook.com/gynajarike