JukoKlubi: Frank Frank Frank, Ninni Forever Band

lauantai 30.09.2017 22-01, Torvi. liput 8 euroa.

JukoKlubi goes Torvi lauantaina 30. syysuuta. Lavalla uusi voimatrio Frank Frank Frank sekä Kuvataiteilija/muusikko Ninni Luhtasaaren ympärille kasattu Ninni Forever Band. Liput 8 euroa, vain ovelta kello 22 alkaen.

www.facebook.com/events/1751935321783337

Frank Frank Frank on uusi voima-trio, jonka musiikissa yhdistyy popin syvin olemus, juureva stemmalaulanta sekä improvisaatio. Anni Elif Egecioglu (SE) tunnetaan aikaisemmin Elifantreestä, Stina Koistinen puolestaan Color Dolorista. Rumpali Amanda Blomqvist on Helsingin musiikkipiireissä uusi, raikas tuttavuus Ahvenanmaalta. Vaikutteita yhtyeen jäsenet ovat saaneet mm. Princeltä, Spice Girlseiltä ja Björkiltä. Frank Frank Frank julkaisi ensimmäisen singlen Heart musiikkivideon kera maaliskuussa 2017. Julkaisijana toimii Soliti Music.

Ninni Forever Band tekee musiikkia, joka samalla iskulla pakottaa tanssilattialle ja pysäyttää ajattelemaan. Se on riemukkaasti surumielistä ja energisen levollista. Se on kiiltävän viileää maailmanluokan hittimusaa ja nukkavieru vanha ystävä jota tahtoo halata. Se on puupäisen simppeliä ja hämmentävän monimutkaista. Se on hupsua ja syvällistä, se on arkista ja yliaistillista, se on kotikutoista ja valmista stadioneille. Juuri kun luulet kukistaaneesi sen analyyttisellä kuuntelulla, se lyö pöytään kortin jota järki ei tunnista. Kuten paras ja kiinnostavin pop-musiikki aina, se pakenee määritelmiä.

Svart Records julkaisi lokakuussa 2016 Ninni Forever Bandin toisen pitkäsoiton Lätäkössä. Levy rämpii melodian ja harmonian suossa. Tuottamalla levynsä itse Ninni on luonut kompromissittoman spontaanin äänimaailman. Se kuulostaa kepeän vapaalta, upottavan uhkaavalta ja Pikku Kakkosen Varokaa heikkoa jäätä -klassikkovaroitukselta.
Pseudonaivistinen riimittely tuo aiheet lähelle, ihan sisälle asti. Levyllä kuullaan Ninni lisäksi myös Las Palmasin kaloja ja Sini Mäenpään rumpuja.

Kuvataiteilija muusikko Ninni Luhtasaari on tunnettu myös kokoonpanoista Pintandwefall, Maria ja Marsialaiset sekä Risto. Yhtyessä vaikuttaa edellämainittujen Risto Yli-Härsilän ja Sini Mäenpään lisäksi punk-ikoni Joni Ekman.

www.facebook.com/events/1751935321783337