pe 02.08. Kaupungin äänet ’19

Ovet 18-04 — Liput 30 €

Ainutlaatuinen festarielämys tarjoaa aina jotain uutta. Kaupungin äänet Loviisankadun paratiisissa 2.-4. elokuuta.

Festivaalin ennakkoliput on nyt loppuunmyyty. Kaikille tapahtumapäiville myydään vielä hyvin rajoitettu määrä lippuja ovelta.

Lippujen hinnat ovelta:
Pe & la: 30 euroa
Su: 20 euroa

www.facebook.com/events/1968925410069675

Tapahtuman viidentenä vuotena lavalle nousee ennätysmäärä esiintyjiä tason pysyessä edelleen korkealla. Festivaali esittelee vuosittain rajun määrän uutta musiikkia, päästämättä tekijöitään helpolla.
Historiansa aikana festivaalilla on esiintynyt jo lähes sata kiinnostavaa artistia. Vaikka yleisön toiveita kuunnellaan aktiivisesti, paria paikallista artistia lukuunottamatta artistit ovat esiintyneet Äänissä vain kerran.

Loviisankadun paratiisissa tullaan näkemään tämän hetken kiinnostavimmat bändit kuten Ruusut, Gasellit ja Maustetytöt. Festivaali nostaa esille myös useita uusia ja nousevia artisteja. Tänä vuonna erityishuomion saa Pesso, joka esiintyy festivaalin jokaisena päivänä, jokaisella lavalla. Kaupungin äänissä alusta lähtien mukana ollut orkesteri Club De Lay nousee erikoiskeikalle Pikkuteatteri lavalle. Mukana keikalla myös jousiyhtye Strongbowsista tuttuja soittajia.
Festivaalin tuorein ja suurin kiinnitys on rouhea, tyylikkäästi kapinoiva ruotsalainen Nadia Tehran – luvassa on syntikoita, vahvaa biittiä ja punkkia. Debyyttialbumillaan kriitikot ja yleisön vakuuttanut Lac Belot nähdään Loviisankadulla ensimmäistä kertaa, samoin kun juuri levynsä julkaiseva Jesse Markin. Liikettä ja lämpöä riittää varmasti kun Aavikko, Yöstö, Räjäyttäjät ja Ursus Factory määrää tahdin.

Perjantai:
Aavikko, Club De Lay + jouset, DJ Kridlokk, Einari Stylman, HADO, Kari Tapiiri, Lac Belot, Mary Ann Hawkins, Maustetytöt, Nadia Tehran (swe), Pasa, Pesso, RÄJÄYTTÄJÄT, Yöstö

Lauantai:
Antti Autio, Dear Vävy, Dull Antics, Gasellit, Jesse Markin, LIFE, Luukas Oja, Pesso, Tavas, Tähtiportti, Ursus Factory, Veijo Peso, Ylävire

Sunnuntai:
Eraesmus, Pesso, Ruusut