Ken Stringfellow (USA)

perjantai 12.04.2019 21-02, Tirra. liput 12/15 euroa (ennakot).

The Posies -yhtyeestä tuttu musiikin monilahjakkuus Ken Stringfellow (USA) saapuu kiertueelle Suomeen ja esiintyy Tirrassa perjantaina 12.4. Ken Stringfellow liput ennakkoon alk. 12 euroa, ovelta 15 euroa.

www.facebook.com/events/2117957801657784

Stringfellow’n soolokeikat ovat hypnoottisen ainutlaatuisia tapauksia, eikä miehellä ole myöskään yleensä kovin kiire lavalta pois. Ken Stringfellow on vieraillut ahkerasti Suomessa keikkailemassa pääosin soolona sekä yhtyeensä, The Posiesin, kanssa. Viimeksi viime syksynä The Posiesin 30-vuotisjuhlakiertue saavutti Savoy Teatterin. Ken on vieraillut Suomessa monissa muissakin eri yhteyksissä, ja hänet onkin parin vuoden sisään nähty täällä työskentelemässä studiossa ja esiintymässä Marky Ramone’s Blitzkrieg:n solistina.

The Posiesin lisäksi Ken oli mukana lukuisilla R.E.M:n kiertueilla sekä levyillä yhtyeen lopettamiseen asti. Lähes kaikkien rakastamassa, uudelleen kootussa Big Starissa Ken oli mukana Alex Chiltonin kuolemaan saakka.
Miehen mittava diskografia sisältää yli 250 äänitettä ja hänet on nähty lavalla mm. Ringo Starrin, Neil Youngin, Thom Yorken ja Patti Smithin rinnalla. Keikkailun lisäksi Stringfellow työskentelee paljon eri artistien ja musiikin kanssa studiossa kaikissa mahdollisissa eri rooleissa. Myös lavalla hän antaa lahjakkuutensa puhua, soolokeikat ovat tälle antoisa maaperä.

Lämpimästi tervetuloa!