Kivesveto Go Go, Flippipuisto, HÄN, HYESTJFAVHS?

perjantai 01.06.2018 21-00, Torvi. liput 10 euroa.

Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Torvessa järjestetään jo ties kuinka monennetta kertaa perinteiset Graduation Day Rumble -bileet! Tällä kertaa mukaan on arpoutunut jälleen neljä kovaa ja mielenkiintoista bändiä käynnistämään Loviisankadun kesäkausi! Illan aikana Torven lavalla nähdään Kivesveto Go Go, Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?, Flippipuisto ja HÄN. Liput 10 euroa.

www.facebook.com/events/899641396909273

Helsinkiläinen HÄN on yksi tämän hetken mielenkiintosimmista kotimaisista yhtyeistä. Bändi on tiputellut kuluneen vuoden aikana säännöllisesti irtomatskua tulevalta esikoispitkäsoitoltaan, joka julkaistaan kesäkuun alussa. Jonkin aika sitten julkaistu Harhakuvitusmaailmassa on pyörinyt tiuhaa mm. Radio Helsingin aalloilla, ja miksei olisi, sillä kyllähän laadukas suomirock putoaa aina.

Kesäistä ysäripunkkia, suomirockia ja skepua. Näillä hästägeillä operoiva Flippipuisto on ollut parin viime vuoden ajan tuttu näky punkkikeikoilla eri puolilla Suomea. Yhtye julkaisi juuri oman päivitetyn versionsa Nowadaysin vanhasta Tytöt piirtää sydämiä seiniin -kulttiklassikosta, ja jatkaa iloista etenemistään hyvissä duureissa.

Kouvolalainen Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS? soutaa motown-garage -venettään tällä hetkellä erittäin myötäisissä virroissa. Maineikas jenkkilafka Symphaty For The Record Business julkaisi juuri yhtyeen molemmat pitkäsoitot amerikassa, ja bändi palasi palasi juuri menestyksekkäältä Englannin kiertueelta ja on tällä hetkellä livenä kovemmassa iskussa kuin koskaan.

Kouvolalainen Kivesveto Go Go on tehtaillut modernin päivän maakuntalauluja Pohjola-talon varjoista jo yli vuosikymmenen ajan, ja siinä samalla – vähän kuin takaoven kautta – noussut yhdeksi suomipunkin tämän hetken suosituimmista nimistä. Ja miksei olisi, kyllähän bändin melodisen yksinkertaiset rallit tarttuvat päähän kuin yllytyshullun skidin kieli lätkämaalitolppaan talvipakkasella.