to 14.11. Kuoleman Galleria, TakaLaiton, Sarvas

Ovet 19-00 — Liput 4 €

Marraskuisen tihkusateen keskellä Torven torstai-ilta on täynnä tunnelmaa. Maahiset mönkivät koloistansa ja kapuavat Torven lavalle esittäen säveltaidetta alla olevien artistien voimin. Liput 4 euroa, soitot kello 20 alkaen.

www.facebook.com/events/2387261598197813

SARVAS
Lahden erikoismetallia todella kierolla, mutta ihmeen tarttuvalla groovella jo vuodesta 2012.

TAKALAITON
Vuonna 2014 perustettu TakaLaiton on nelimiehinen Crossover Thrash Metal-yhtye Lappeenrannasta, joka takoo keikoilla Suomirässiä sen verran kovalla energialla, että ei siitä selviydy pelkillä mustelmilla. Eurooppaakin kiertäneen yhtyeen kolmas tupla-EP ”SisuKastraatio I & II” julkaistiin heinäkuun alussa 2019.

KUOLEMAN GALLERIA
Kuoleman Gallerian maailmassa uskoa ei ole ja toivo syntyy siitä, kun raavit kohmeisin käsin viimeistä märkää tulitikkua askin kanteen vain saadaksesi kokea hetkellisen lämmöntunteen.
KUOLEMAN GALLERIA tekee musiikkia omilla ehdoillaan eikä kumartele mihinkään suuntaan. Yhtye on julkaissut kaksi levyä, jotka niputettiin nimikkeen black’n’roll alle ja kiertänyt niiden julkaisun tiimoilta Euroopassa vieden suomalaista metallihulluutta myös ulkomaille. Nyt Kuoleman Galleria työskentelee kolmannen levynsä kanssa, joka tulee näyttämään uuden suunnan bändin musiikille monellakin tapaa. Kuoleman Galleria kertoo tarinaa, jossa arkun kannen välistä kajastava valo hupenee vauhdilla.