LAHTI PRIDE 2020: Iltabileet

lauantai 23.05.2020 21-04.30, Tirra & Torvi. lipun hinta ilm. myöh.

LAHTI PRIDE 2020 ILTABILEET Tirra ja Torvi ravintoloissa lauantaina 23. toukokuuta.

www.facebook.com/events/1013807768962533

Lahti Pride on kaikille avoin ihmisoikeustapahtuma, jonka Lahden Seta ry järjestää vuosittain. Tapahtuman taustalla on pyrkimys edistää tasa-arvoa sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa, tehdä näkyväksi seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuutta ja antaa mahdollisuuksia kohtaamiselle sekä nähdyksi tulemiselle erilaisten sateenkaarevien tapahtumien puitteissa. Juhlan ja erilaisten tapahtumien lisäksi Lahti Pride tavoite on tuoda esiin poliittisia näkökulmia ja herättää keskustelua.

Lahti Pride järjestetään tänäkin vuonna täysin vapaaehtoisvoimin. Tapahtumaa tehdään myös yhteistyössä lahtelaisten yritysten ja yhdistysten kanssa. Yhteistyö olikin yksi äärimmäisen tärkeä voimavara Lahti Pride -tapahtuman onnistumisen kannalta.

Voit tukea meitä tykkäämällä Facebookin tapahtumista tai tsekkaamalla osoitteesta www.lahtipride.fi mihin tarvitsemme vapaaehtoisten apua!

LAHTI PRIDE 2020: kulkue ja päiväjuhlatapahtuma Facebookissa.

Iltabileet ovat K-18. Pääsyliput tulevat myyntiin myöhemmin, seurailettehan ilmoittelua. Tarjolle tulee myös erä pay what you can -lippuja.