LIWRE-klubi

JK Ihalainen, Ismo Puhakka, Nihkee Akka, Veera & Ümit, Harri Hertell, Riina Katajavuori

lauantai 01.09.2018 19-22, Torvi. vapaa pääsy

LIWRE eli Lahden kansainvälinen kirjailijakokous tuo Torveen 1.9. maan eturivin lavarunoilijat ja spoken word -artistit. Pääsymaksuttomassa runoillassa kuullaan seuraavia artisteja: JK Ihalainen, Ismo Puhakka, Nihkee Akka, Veera & Ümit, Harri Hertell sekä Riina Katajavuori. Tilaisuuden juontaa Harri Hertell. Tarkemmat esiintyjäesittelyt löydät alhaalta.

www.facebook.com/events/278557966063548

Lahden kansainvälinen kirjailijakokous järjestään Lahden entisellä Kansanopistolla 14.-15.6.2019. Lämpimästi tervetuloa myös silloin!

www.liwre.fi

Esiintyjäesittelyt

Runoilija Veera Ojolan ja muusikko Ümit Bedretdinin spokenword-yhyte yhdistelee lavarunoutta musiikkiin. Runojen tila on vahvan urbaani ja sisältö ylpeän milleniaalista, herkkää sekä ärsyttävää. Esityksissä sekoitetaan vapaasti eri musiikki- ja puhetyylejä uusiksi kokonaisuuksiksi.

Riina Katajavuoren viimeisin runokokoelma Maailma tuulenkaatama (Tammi 2018) sai kiittävän vastaanoton ja oli Tanssiva karhu -palkinnon ehdokkaana. Hän on julkaissut yhteensä seitsemän runokokoelmaa, kolme romaania (mm. Wenla Männistö, Tammi 2014), novelleja ja lastenkirjoja. Lisäksi Katajavuori kirjoittaa laulunsanoituksia Vuokko Hovatta Kolmisin -yhtyeelle. RK oli Vuoden helsinkiläiskirjailija 2015.

Nihkee Akka on kirjoittaja ja koomikko Jonna Nummelan lavarunoileva feministinen alterego. Nihkiksen seteissä keskeistä on huumori ja normikriittisyys sekä tavoite purkaa esiintyjän ja katsojan välisiä raja-aitoja. Nihkee Akka on Helsingin hallitseva Poetry slam -mestari.

J. K. Ihalainen on runoilija, kirjantekijä ja kustantaja, joka on tehnyt unkarilaisen Sándor Vályn kanssa viisi runo-CD:tä.

Harri Hertell on helsinkiläinen runoilija, spoken word -artisti ja kulttuurituottaja.