Loiva Live: Teemu & The Deathblows, Kynnet

lauantai 02.12.2017 22-01, Torvi. liput 8 euroa.

Loivan pikkujoulut on kitaran suurta juhlaa, kun Torveen saapuu Teemu & The Deathblows ja Kynnet. Sisään maksaa 8 euroa ja illan muusta musiikista vastaa tutusti Loivan huipputiskijukat. Nähdään Loviisankadulla!

HUOM! Aiemmin tapahtumaan ilmoitettu Twelve Steps on joutunut perumaan keikkansa, Kynnet paikkaa!

www.facebook.com/events/2047406472160428

TEEMU & THE DEATHBLOWS

Paljon hehkutettu ja tarttuvista melodioistaan tunnettu Teemu & The Deathblows julkaisee odotetun debyyttialbuminsa joulukuussa, tämän kunniaksi yhtye saapuu myös Lahteen keikalle. Menevää garage rockia soittava yhtye on julkaissut tähän mennessä neljä kappaletta ja ne ovat keränneet Spotifyssa mukavan läjän kuuntelukertoja (yli 100 000). Näiden kappaleiden perusteella debyyttialbumilta voidaan odottaa paljon!

www.facebook.com/teemuandthedeathblows

KYNNET

Kynnet on Hopeajärvestä, Love Sportista ja monista muista yhtyeistään tutuksi tulleen Teemu Tannerin sooloprojekti. Kynnet-yhtye kasvaa livenä viisihenkiseksi kokoonpanoksi. Yhtyeen jäsenten muita yhtyeitä ovat mm. Charm Bags, French Films, Seksihullut, Sofa Pets ja Teksti-TV 666. Kynsien ensimmäinen biisi julkaistiin viime vuoden maaliskuussa ja yhtyeen musiikki on noteerattu myös kansainvälisesti Vicen musiikkisivun Noiseyn kautta. Kynnet-yhtyeen musiikki on piristävintä kotimaista lo-fi-jytää, jota viime vuosina on julkaistu. Kynnet julkaisi viime vuonna kaksi kasettia. Tänä vuonna yhtye on julkaissut jo kahden aiemmin julkaistun kasetin niputtavan LP:n ja seiskatuumaisen. Yhtyeen tuoreimpana julkaisuna on elokuun lopulla julkaistu Kaipaa esittelyjä LP.

www.facebook.com/kynnetband