Maista Tirra! -tasting Loviisankadulla

perjantai 25.01.2019 19-21, Tirra. liput Tasting 20 euroa.

Järjestyksessään toinen Maista Tirra! -tasting kysyy mitä on India pale ale. Onko se Tomi Björckin sanoin ”intialaist bissee”, amerikkalaista hapatusta, brittiläistä perinnejuomaa vai jotain ihan muuta?

IPA-buumin on ennustettu hiipuvan milloin kenenkin kristallipallosta, mutta loppua ei vain näy. Isotkin panimot vasta heräilevät tyylin tarjoamiin mahdollisuuksiin. Mutta mistä IPA tuli ja miksi siihen rakastuttiin?

Perjantaina 25.01. Ravintola Tirrassa etsitään vastauksia näihin kysymyksiin. ANT FARM -kotiolutkollektiivin el hefe Kari Puttonen sekä oluen sekatyöläinen Teemu Lahtinen (Bönthöö bönthöö) johdattelevat juomarit IPAn maailmaan viiden eri alalajin (oluet ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa) keinoin. Toki myös tyylin historiaa ja nykypäivää avaten.

Tasting maksaa 20€ ja kestää noin puolitoista tuntia. Aloitus kello 19:00 (huomaa tuntia myöhäisempi aika). Asiakaspaikkoja 35. Sitovat ennakkoilmoittautumiset osoitteeseen: bonthoobonthoo@gmail.com. Maksu Tirran tiskille, josta voi myös suoraan kysellä vapaita paikkoja. Ilmoittautuminen lopetetaan kuitenkin 15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

Tule maistamaan Tirra kanssamme!

Maista Tirra! @ Ravintola Tirra
Loviisankatu 8, Lahti
Pe 25.01.2019
klo 19:00
Tastin: 20€
Ilmoittautuminen: bonthoobonthoo@gmail.com

Tastingin jälkeen esiintyy täyteläisen pirskahteleva, yllättävä ja mausteinen folk-bändi Ronna Jam Band. Keikalle on vapaa pääsy.

www.facebook.com/events/356170084933600