Musta jooga – Dark Goddess goes Lahti

perjantai 10.04.2020 14-15.30, Torvi. liput 20 euroa.

Olitpa sitten gootti, hevari, rokkari, punkkari, okkultisti tai muuten vain kiinnostunut (myös) elämän tummemmasta puolesta. Tämä ilta on vaihtoehto joogalle usein niin tyypilliselle ”shiny happy people” -meiningille. Harjoitus antaa mahdollisuuden tutkiskella omaa hengitystä ja olemisen tunnelmallisen ja synkän taustamusiikin tahtiin.

DARK GODDESS
Varjoisa jumalatar on yksi naisenergian arkkityypeistä. Hän elää yhtälailla meissä kaikissa, sukupuolesta riippumatta. Hän on synkkä äiti, joka synnyttää ja yhtä lailla tuhoaa. Hän on Meduusa jota ei voi katsoa, Lilith kenen kanssa karata metsiin ja Kali jonka rinnalla käydä sotaan. Kulje synkän jumalattaren polulla tämä joogasessio. Inspiroidu varjotyöskentelystä myyttisten tarinoiden ja helppojen jooga-asanoiden myötä.

Musta jooga -sessioita on järjestetty jo viiden vuoden ajan joogastudioilla, sekä legendaarisissa paikoissa, mm. Nosturi, Tavastia, Kerubi…ja nyt Torvi!

Harjoitus tehdään omaa kehoa kuunnellen ja muita kunnioittaen. ALOITTELIJAT TERVETULLEITA! Kutsu kaverisi mukaan!

>>>>>>>>>

10.4. pitkänä perjantaina päivällä Klo: 14:00–15:30
Hinta: 20 €, ilmoittautuminen on maksu etukäteen verkkokaupan kautta: holvi.com/shop/merimort/product/d0abdfaffcd5fb9950344334915002bb

Laita rennot joustavat vaatteet, ota vesipullo JA OMA JOOGAMATTOSI tai vastaava.

Harjoituksen ohjaa Mustan joogan ”äiti” Meri Mort.

www.facebook.com/mustajooga
www.facebook.com/merimortyoga