Negatiiviset Nuoret, Kätfish

torstai 09.04.2020 21-00, Torvi. liput 8 euroa.

Kitararokista, punkista ja räpistä ammentava lahtelainen Negatiiviset Nuoret ja pop/skedepunk-bändi Kätfish starttaa Pääsiäisen Torvessa torstaina 9 huhtikuuta. Liput 8 euroa, vain ovelta kello 21 alkaen.

www.facebook.com/events/1653600954782422

21.00 Ovet
22.00 Kätfish
23.30 Negatiiviset Nuoret

Negatiiviset Nuoret

Negatiiviset Nuoret julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2017. Ensimmäinen sinkku ”Mä Oon Niin Ruma” valloitti radiotaajuudet ja potkaisi punkkia ja räppiä yhdistelevän kokoonpanon Suomen klubeille ja festivaaleille.
Negatiiviset Nuoret ei pyri miellyttämään genrepoliiseja, vaan he tekevät mitä haluavat. Suoraviivaisuus ja vilpittömyys silkasta musiikinteon ilosta välittyvät myös kuuntelijoille. Heidän tuorein julkaisunsa on keväällä 2019 ilmestynyt tuplasingle ”Huono Juhlissa /Lopunaikojen Laiha Irwin”.

Kätfish

Savolaislähtöinen punk/rock-b(r)ändi Kätfish nousi suuremman yleisön tietoisuuteen tammikuussa 2019 päästessään esiintymään Yhdysvaltoihin maailman suurimpaan extreme-urheilutapahtumaan X Gameseihin. Yhtyettä on pidetty alkutaipaleista lähtien energisenä live-kokemuksena, jonka järjestämät bileet ovat viihdyttäviä ja keikkapaikkakohtaisesti personoituja.

Kätfishin tuoretta kymmenen kappaleen debyyttialbumia on kuvailtu humoristiseksi ”skeittipunkiksi”, jossa on tuulahdus tällä hetkellä jälleen nosteessa olevaa 2000-luvun henkeä yhdistettynä modernimpaan punk-soundimaailmaan sekä persoonalliseen suomenkieliseen lyriikkaan. Bändi on lyhyehköllä urallaan kerennyt muun muassa julkaista debyyttialbumin ja kaksi musiikkivideota, solmia levytyssopimuksen, soida valtakunnan radioaalloilla ja Spotifyn top listoilla sekä soittaa keikkoja aktiivisesti eripuolilla Suomea.”