Tuoni, Nicole

perjantai 13.07.2018 21-00, Torvi. liput 8 euroa.

Suomenkielisen metallin kivenkovat livebändit Nicole ja Tuoni nousevat Torven lavalle perjantaina 13.7. Liput 8 euroa, vain ovelta kello 21 alkaen.

www.facebook.com/events/2059249597674491

Vuonna 1997 Teuvalla perustettu Nicole on julkaissut viisi albumia, joista neljä viimeisintä ovat nousseet Suomen viralliselle albumilistalle. Kivenkovana live-esiintyjänä tunnettu bändi on ihastuttanut festarikansoja jo kaksi vuosikymmentä muun muassa Provinssin, Ilosaaren, Nummirockin, Sonispheren ja Tuskan lavoilla. Nicole valmistelee parhaillaan uutta albumia, josta irrotettu single julkaistaan vielä tänä kesänä.

Lahtelainen Tuoni yhdistelee metalli-ilmaisuunsa industrialin sävyjä. Yhtye on julkaissut kolme pitkäsoittoa ja kiertänyt Suomea jo yli kymmenen vuoden ajan. Tuonen musiikki on tänä päivänä äärimmäisyyksiin vietyä metallipaahtoa, punkkarin asenteella toteutettuna. Pakettia hämmentävät hetkittäin suuressakin roolissa olevat melodiat ja ohjelmoinnit. Konemaailmaa värittävät metallimiehen perustyökalut kuten rälläkkä, levyleikkuri, hitsipilli ja moukari.

Lahden keikka on osa Nicolen Mördöreus Kilhin’ kesäklubikiertuetta! Kiertue huipentaa Nicolen 20-vuotisjuhlallisuudet, jotka alkoivat jo menneenä syksynä. Nicole soittaa kesäkiertueellaan kappaleita koko pitkän uransa varrelta.