Pää Kii, Flippipuisto, Nykyaika

lauantai 15.12.2018 21-00, Torvi. liput 12 euroa.

Torvessa vietetään suomipunkin juhlaa lauantaina 15. joulukuuta, kun lokakuussa odotetun kakkoslevynsä julkaissut Pää Kii saapuu pitkän tauon jälkeen Loviisankadulle.

www.facebook.com/events/284771785498484

Jos huonoo onnee ei ois mul ei ois onnee ollenkaan -nimeä kantava albumi on jatkoa yhtyeen kuuden vuoden takaiselle Pää Kii -menestyslevylle, joka nousi heti ilmestyttyään myyntilistojen kärkeen ja nappasi kriitikoiden Emma-palkinnon.

Kiitellyn debyyttialbuminsa jälkeen Pää Kii kiersi Suomea säännöllisen epäsäännöllisesti ja julkaisi matkan varrella muutaman seiskatuumaisen pienlevyn, mutta nyt uuden levyn ja uudistuneen kokoonpanon myötä bändi palaa toden teolla keikkarintamalle iso vaihde silmässä. Torven lavalla nähdään nahkansa luonut yhtye, joka soittaa vanhat tutut klassikkokappaleet sekä uuden levyn tulevat hitit kovempana kuin koskaan aikaisemmin.

Pää Kiin nykykokoonpanon muodostavat yhtyeen alkuperäisjäseniin kuuluvat Teemu Bergman ja Vekku Vartiainen sekä kitaristi Antti Leppäniemi (The Heartburns, Lapinpolthajat) sekä rumpali Heikki Laaksomies (Baltimor).


Ennen Pää Kiitä Torven lavalla nähdään Flippipuisto ja Nykyaika.

Flippipuisto on Helsingin Vaasankadulla vuonna 2014 alkunsa saanut bändi, jonka biisit ovat sekoitus pääasiassa 90-luvulta tuttuja ainesosia. Yhtyeen musiikissa yhdistyvät nopea skatepunk, kitaravetoinen suomirock sekä olarilainen rataräppi. Nämä ainesosat kun lyödään yhteen, niin lopputuloksena on nippu tarttuvilla kertseillä ja rennolla läpän heitolla ryyditettyjä punkrock-kappaleita, joiden tahtiin on helppo hoilata mukana.

Niin ikään helsinkiläinen Nykyaika taiteilee musiikillisesti jossain indie- ja punkrockin välimaastossa. Otto Grundströmin luotsaama yhtye julkasee loppuvuodesta uutta musiikkia ja on ehdottoman tarkastamisen arvoinen yhtye, jos ei ole jo entuudestaan tuttu.