Pesso, Detalji

perjantai 15.02.2019 21-04.30, Torvi. liput 8 euroa.

Gasellien Jano-kiertuetta ympäri Suomea loppuvuodesta lämpännyt helsinkiläinen rap-artisti Pesso kiertää alkuvuodesta viime syksynä ilmestyneen ”Kunnes mä tapasin sut” -debyyttialbumin tiimoilta ja saapuu Torveen perjantaina 15. helmikuuta. Illassa on mukana elokuussa Kaupungin äänet -festareilla nähty helsinkiläinen tuottaja Detalji. Liput 8 euroa, vain ovelta kello 21 alkaen.

www.facebook.com/events/431417034263283

Pesso on helsinkiläinen muusikko, biisinkirjoittaja ja rap-artisti, joka on tehnyt musiikkia puolet elämästään. Useissa projekteissa mukana ollut 28-vuotias musiikintekijä säveltää, sanoittaa, sovittaa ja tuottaa musiikkiaan itse.
Pesson musiikissa kuuluvat kokeelliset ratkaisut ja epätavalliset tuotantotavat. Herkän pohdiskelevat, mutta tarttuvat pop-biisit on sävelletty, kirjoitettu ja osittain äänitettykin artistin kotona ikkunan äärellä istuskellessa, ruokapöydässä kahvin äärellä tai kylpyhuoneessa.

Debyyttialbumilta lohkaistut sinkut ”Joulukuu”, ”Tiistai”, ”Haikee” ja ”Saippuakupla” ovat soineet radioissa ja suoratoistopalveluissa tiuhaan tahtiin ja artistin live-kuntokin on todistettu erinomaiseksi. Tästä syystä Pesson Experimental Spectacular Live Show kannattaakin todistaa ihan itse!


Helsinkiläinen tuottaja Detalji julkaisi vastikään uuden singlensä nimeltä Enemy. Klubimusiikin ja tummanpuhuvan pop-musiikin rajapinnassa liikkuvan Detaljin aiemmin tänä vuonna julkaistu SEX EP toi tuottajan suuremman yleisön tietoisuuteen, sai runsaasti soittoa radiokanavilla ja vei artistin esiintymään Provinssin ja Sidewaysin kaltaisille festivaaleille. Uusin single edustaa Detaljin hyökkäävämpää soundia ja on ensimmäinen maistiainen vuoden 2019 alkupuolella julkaistavalta EP:ltä.