pe 25.05. Rock’n Roots & Spring Temptation Burlesque Show

Ovet 21-02 — Liput 10 €

Ainutlaatuinen ilta Tirrassa perjantaina 25. toukokuuta. Lauteilla nähdään ja kuullaan mahtavaa roots-musiikkia sekä kiusoittelevaa burleskia.

Roots-osuudesta vastaavat Suomeen saapuvat James Hunnicutt (US) ja Philip Bradatsch (GER), lauteita lämmittelevät kotimainen Doggone Conifers.

Spring Temptation Burlesque Show’ssa puolestaan esiintymässä Anna Ivana Julma, Dolly Poupée sekä Rosetta Sweet/Tursula Klamour. Stage kitteninä toimii kissamainen Mystique Miss Haven.

Kaikki tämä 10 euron pääsymaksulla.

www.facebook.com/events/1566178800156956

”James Hunnicutt on harvoja tietämiäni artisteja jotka pystyvät menemään yksin lavalle ja saman tien saamaan täyden huomiosi. Hunnicuttin laulunkirjoitus kumpuaa juuri siitä rakkauden ja kivun harmaasta välimaastosta. Hänen kitaransoittonsa ja lauluäänensä on ihan omassa sarjassaan, ja hänen tekstinsä ovat rehellisiä suoraan sydämestä. Hunnicutt on ystävällinen ja nöyrä ihminen, ja jos olet hänen ystävänsä voit laskea itsesi siunatuksi.”

www.facebook.com/JamesHunnicuttMusic

Philip Bradatsch laulaa raa’oilla ja pelkistetyllä lauluilla elämästä juuri niin kuin se on: kammottava, kaunis, surullinen, lumoava. Hiljaiset hetket voivat muuttua äänekkäiksi kuten pienet ajatukset voivat muuttua hirviöiksi. The Dinosaur Truckersin laulaja vie kuuntelijan matkalle, sukeltaen syvälle folk-musiikin melankoliaan ja takaisin. Tummaa, haavoittuvaa, vihaista – ja hellää.

www.facebook.com/philipbradatschmusic

Doggone Conifers on reipasta americana/hillbilly/rootsmusaa soittava pelimanniyhtye Tampereelta. Bändin ohjelmistosta löytyy kaiken sorttista musiikkia omista murhaballadeista ja bluegrass-klassikoista Misfits-covereihin ja kaikkea siltä väliltä. Banjot soi ja viulut vinkuu, tunnelma keikoilla on kuin villissä lännessä konsanaan