pe 12.07. Sepi Kumpulainen duo

Ovet 21-02 — Vapaa pääsy

Sepi Kumpulainen, eli ”Kalevankadun laulava talonmies” on suomalainen kantaaottavaa kansanmusiikkia, laulelmaa ja huumorimusiikkia esittävä laulaja.

Vuonna 1991 julkaistu debyyttisingle ”Armotonta menoa” sekä samanniminen debyyttialbumi nostivat Sepi Kumpulaisen koko kansan tietoisuuteen ja molemmat ansaitsivat nopeasti klassikkostatuksen. Playground Music julkaisikin vuonna 2016 uuden painoksen pitkään loppuunmyydystä levystä sen 25-vuotisjuhlan kunniaksi.

Tunnettuja kappaleita Sepin uran varrelta ovat esimerkiksi ”Mä oon mahtava mies”, ”Kännykkämies”, ”Armotonta menoa”, ”Esko Aho on ihan laho”, ”Railakas ilta Venetsiassa”, sekä yhdessä uuden duo kaverin Juha Saunalan kanssa sävelletty Neste K -huoltoasemien televisiomainoksistakin tuttu ”Ole Rohkea Vaan”.

Uusi sinkku ”Kyllä se on niin rankkaa” sisältää taattua ehtaa Sepi huumoria, ironiaa ja kaksoismerkitystä. Kumpulaisen varma komppikäsi kun jyystää tuttuun tapaan ja duo kaveri Juha Saunala maustelee hieman päälle niin seos on siinä! Mutta syvällisempääkin pohdintaa on tulossa albumille syksyllä artisti valottaa tulevaisuutta.

Showtime 23:00, keikalle on vapaa pääsy!

www.sepikumpulainen.fi