pe 31.07. Sound Blast Profile, Sonic Punter

Ovet 21.00 / showtime 22.00 & 23.00 — Liput 6 €

Kuubalainen hard rock -yhtye Sound Blast Profile jatkaa Lahen kiertuettaan Torvessa perjantaina 31. heinäkuuta, lämppäämässä tuore tulokas Sonic Punter. Ovet kello 21, liput 6 euroa.

www.facebook.com/events/2812423975652703

Kuuban kovin hard rock -bändi Lahest? Vai Lahen kovin hard rock -bändi Kuubasta? Kuinka vaan, tämä käsittämätön yhtälö on kuitenkin täyttä totta – ja se toimii!

Sound Blast Profile – eli vokalisti Alexander Rieran, kitaristi Ignacio Morenon, rumpali Rene Castineiraksen, kosketinsoittaja-kitaristi Billy Amayan ja basisti Rafael Alen muodostama hard rock -bändi on ollut olemassa jo kymmenen vuotta. Kotimaassaan Kuubassa bändi on saavuttanut mainetta ja kunniaa voitettuaan useita musiikkialan palkintoja – ja nyt he ovat täällä!

Viime vuonna sattumien kautta kuumasta Kuubasta tänne kylmään Pohjolan Lahteen rantautunut kokoonpano tuo eksoottisen tuulahduksen keikkamestojemme tarjontaan. Bändin rouheasta hard rock -soundista löytyy myös grungen vivahteita, ja livevedoissa pääseekin nauttimaan niin suoraviivaisesta tykitysrevittelystä, kuin melankolisemmasta tunnelmoinnista. Tyylistä, jollainen käy suomalaisen rokkikansan mielenlaatuun, ja taatusti
sulattaa meidän rokille sykkivät sydämet. Lokakuussa 2019 bändi julkaisi Lahden Kujalandia-studiolla nauhoitetun ”The Moondance Headlong” -albumin, joka on taatusti ensimmäinen Suomessa julkaistu kuubalainen hard rock –
albumi!

Toivotetaan nyt tämä Kuuban lahja Lahen rock scenelle tervetulleeksi Torveen! Have A Sound Blast!
www.soundblastprofile.com
www.facebook.com/sonicpunter