ti 31.12. Uudenvuoden Homodisco

Ovet 21-03 — Liput 7/4 €

Uudenvuoden Homodisco Tirrassa kello 21-03. Liput 7 euroa (Setan jäsenille 4 euroa). DJ Imppu soittaa koko illan homohittejä ja muitakin hittejä juuri sun biisitoiveiden mukaan.

www.facebook.com/events/541029523398645

Tarjoilimme teille lokakuussa 2019 ensimmäisen homohittejä tarjoilevan upean kimaltelevan ja mainion camp -tunnelmaisen HOMODISCON. Kiitos kaikille osallistuneille! Missä on paulakoivuniemet ja anttituiskut ja kunnon gaymusa? Missä sataa miehiä? No Tirrassa totta kai. Otetaan uusiksi uutena vuonna tiistaina 31.12.2019 klo 21-03 @Tirra.

Ja hei sun ei tarvitse olla homo tullaksesi paikalle. Ilta on tarkoitettu ihan kaikille sateenkaaren alla, sen päässä, muuten vaan sen liepeillä ja kaikille meidän ystäville: LGBTQIA+FRIENDS+ALLIES ovat kaikki tervetulleita.

Tapahtuman järjestää Ravintola Tirra ja Lahden Seta Ry.

TURVALLISEMMAN TILAN SÄÄNNÖT

Homodisco -tapahtumassa ja muussa Lahden Seta ry:n toiminnassa meillä on käytössä turvallisemman tilan periaatteet.

Kaikenlainen syrjintä, rasismi ja häirintä ovat tapahtumassamme ehdottomasti kiellettyjä. Jokainen on vastuussa turvallisemman tilan toteutumisesta. Jos havaitset syrjintää, rasismia tai häirintää, puutu tilanteeseen tai ilmoita asiasta järjestyksenvalvojalle tai muulle Tirran henkilökunnalle.