la 24.11. Yona

Ovet 21-00 — Liput 13/15 € (ennakot)

Laulaja-lauluntekijä Yona juhlistaa uutta levyään Torvessa lauantaina 24. marraskuuta! Yona liput ennakkoon lippu.fi alk. 13 eur, ovelta 15 eur.

www.facebook.com/events/2167880690148309

Laulaja-lauluntekijä Yona on todellinen oman tiensä kulkija. Vuonna 2010 debytoineen artistin kuusi sooloalbumia ovat temmanneet alati kasvavan yleisön ennakkoluulottomalle musiikilliselle matkalle, jonka varrella laulaja on ihastuttanut niin modernin laulelman, tangon kuin räpinkin saralla.

Seitsemäs sooloalbumi Yona:7 julkaistaan 21.9. Albumin ensimmäinen sinkkulohkaisu ’Ghetto’ on ehtinyt jo kerätä ylistystä niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin. Levyn julkaisee Johanna Kustannus / Universal Music.

Yona yhtyeineen elää livetilanteissa intuitiivisesti ja osittain improvisoiden. Tunnelma vaihtuu hypnoottisesti intiimistä eeppiiseen, ja musiikilliset raja-aidat kaatuvat, sillä Yonalle niillä ei ole merkitystä.

”Musiikki on parasta mitä tiedän, enkä halua nyt elää mitään muuta elämää kuin elämää musiikin parissa. Toivon, että voin musiikkini kautta voimaannuttaa ja rohkaista ihmisiä elämään rohkeammin, sekä tuntemaan pelottomammin.” -Yona