pe 10.12. Kissa, Tamara Luonto

Ovet 20.00 / showtime 21.00 — Liput 12/14 € (ennakot)

Tämän hetken kuumin rock-yhtye Kissa sekä lofi-rock-yhtye Tamara Luonto nähdään Torvessa perjantaina 10. joulukuuta. Liput keikalle ennakkoon alk. 12 euroa, ovelta 14 euroa. Koronapassi kysytään rajoitusten niin vaatiessa.

www.facebook.com/events/228413882727194

Kissa on yhdistelmä 70-luvun alun glam-estetiikkaa, varhaisen heavy metallin teatraalisuutta sekä kiihkeää rakkautta. Kissa on kitaristi, laulaja ja biisintekijä Günter Kiviojan villi ja röyhkeä alter ego. Se syntyi yhden henkilön tarpeesta purkaa se alkukantaisin, hauskin ja yksinkertaisin rock-energia, ja kuorruttaa se glitterillä sekä pop-koukuilla. Yhtye ammentaa musiikillisen ja lyyrisen voimansa huolettomasta rock ’n’ rollin alkulähteestä, 70-luvun alun glam-estetiikasta, varhaisen heavy metallin teatraalisuudesta sekä kiihkeästä rakkaudesta.

Eheä ja voimaa uhkuva levykokonaisuus koostuu harkituista koukuista, raikkaista ja rajuista riffeistä, massiivisista synaverhoista sekä sopivasti kieli poskessa kirjoitetuista tarinoista. Kepeän kuplivan pinnan alla asuu silti herkkä ja hellä rakastaja. Vaarallinen bändi on moniaistinen kokemus, joka tarjoaa silmiä hivelevän ja seksiä tihkuvan shown.

KISSA:n debyyttilevy Vaarallinen bändi julkaistiin 4. kesäkuuta 2021 Svart Recordsin kautta.


Tamara Luonto on mainio helsinkiläinen lofi-rock- ja post-punk-yhtye, jolta tähän mennessä ilmestynyt EP sekä ”Made in China” single.