Kivesveto Go Go & Häiriköt
Liput

Ennakot alk. 12€ €
Ovelta 15€ €

Lippu.fi

La 25.5. klo 21:00-00:00

Kivesveto Go Go & Häiriköt

  • Torvi
  • Klo 21:00-00:00
  • alk. 12€ €, ovelta 15€ €

Lahden Torvessa vietetään railakasta iltaa punkrockin merkeissä lauantaina 25.5., kun paikalle saapuu skenen kärkinimiin lukeutuvat Kivesveto Go Go ja Häiriköt.

Kivesveto Go Go julkaisi taannoin uuden Tuomiopäivä-EP:n, jonka tiimoilta yhtye keikkailee kevään ainana ympäri Suomea. Uuden musiikin lisäksi Kivarit julkaisee kevään aikana uusintapainoksen loppuunmyydystä debyyttialbumistaan Tutti Frutti, jota on saatavilla myös Torvessa. Luvassa uusia ja vanhoja biisejä, takuuvarmaa meininkiä, yhteislaulua sekä yleistä hulinaa, jota ei kannata missata!

Illan toisena bändinä lavalle nousee Häiriköt, joka toimittanut tiukkaa sahausta Ramonesin hengessä yli 30 vuotta ja homma toimii edelleeen. Yhtye on pitkällä urallaan ehtinyt julkaista vakuuttavan nipun EP-levyjä ja kuusi pitkäsoittoa, joista viimeisin Sama tuli julkaistiin pari vuotta sitten. Vaikka Häiriköillä onkin takanaan enemmän kilometrejä kuin lääkäri määrää, niin menoa se ei ole hidastanut. Biisit ovat yhtä tarttuvia ja synkkiä kuin ennenkin, liima on edelleen validi päihde ja Maukan kasibiitti Suomen tiukin!

Aikataulu:
21.00 ovet
22.00 Häiriköt
23.00 Kivesveto Go Go

Liput 12 / 15 euroa

Tapahtuma Facebookissa