la 02.11. Loviisankadun Kauhea Karnevaali

Ovet 21-03 — Vapaa pääsy

Syysillat pimenevät, sateen ropina täyttää 1900-luvun alun kaupungin. Pimeys maalaa maiseman mystisen tummanhohtoiseksi, joissa vain varjot kohtaa toisensa. Sade kasvattaa vesilätäköitä kaduilla, outoa rytmiä kuuluu jostain. Ovi narahtaa kulman takana. Jotain tapahtuu…

Vaikka marraskuinen sää riepotteleekin kaupunkia, ovat karnevaalit silti täydessä käynnissä Pikkuteatterin vanhassa salissa pyhäinpäivänä, jolloin elävät ja kuolleet juhlivat yhdessä taianomaisessa ilmapiirissa, jossa ovimies toivottaa kanssa karkeloijat tervetulleeksi ja aulabändi viihdyttää cocktail lasien kanssa viihtyviä hahmoja.

Illan mittaan teatterin puolella vierailee mitä eriskummallisempia viihdyttäjiä. Älä katoa minnekään, sillä elävät ja kuolleet esiintyjät julkaistaan suunnilleen piakkoin.

Myös ovi kapakan puolelle on auki, josta pääsee hetkeksi hengähtämään karnevaalitunnelmasta ja nauttimaan jazz-musiikin tummista vivahteista.

Liput 15e (ennakkoon lippuja voi kysellä Tirran tiskiltä 23.9 alkaen). Pikkuteatterilla on rajoitettu määrä paikkoja, joten suosittelemme olemaan ajoissa liikkeellä lippujen kanssa.

www.facebook.com/events/467097170797646