Liput

Ovelta 10 €

Ke 19.6. klo 19.00-24.00

Rootbrain, Palehørse, Fogteeth

  • Torvi
  • Klo 19.00-24.00
  • ovelta 10 €

Torvessa juhlitaan Mittumaarin lähestymistä, kun Loviisankatu täytyy mustan grungen, metallin ja stonerin sulosävelistä! Lavalla erinomaiset Rootbrain, Palehørse ja Fogteeth!

ROOTBRAIN
Kokeneista raskaan musiikin tekijöistä koostuva suomalais-saksalainen Rootbrain aktivoituu vihdoin live-rintamalla. Yhtye tarjoilee ärhäkkää, mutta melodista grungen ja metallin sekoitusta, jota bändi itse kuvailee termillä, black grunge. Todellisuudessa Rootbrain vähät välittää genrerajoista ja raskaan poljennon sekaan ujutetaan vaikutteita lukuisista eri musatyyleistä. Bändin kappaleet ovat täynnä dynamiikkaa pelkän dynamiitin sijaan.
Rootbrain julkaisi kehutun Breakwater-debyyttilevynsä kesällä 2023 ja lisää mustaa grungea on luvassa ’Mothertomb’ EP:n muodossa tänä vuonna. Yhtyeen jäsenten cv:stä löytyy bändejä kuten: Triptykon, Profane Omen, Kuolemanlaakso ja Dauntless.

PALEHØRSE
Musiikillinen kameleontti Palehørse on genrerajoista piittaamaton seikkailija, joka on kerännyt suitsutusta rockin, grungen ja metallin voitelemalla seoksellaan jo pitemmän aikaa. Norjalainen Indie Recordings julkaisi yhtyeen kakkosalbumin ”Hunting Grounds” marraskuussa 2023, ja saksalainen Metal Hammer nosti sen välittömästi valokeilaansa. Taidokas ja hehkutettu trio toimi aiemmin Amendfoil-nimellä. Uusi albumi on sävelletty toimimaan liveympäristössä, joten tämän bändin live-esiintymistä ei kannata missata.

FOGTEETH
Fogteeth on nelihenkinen instrumentaalibändi Lahdesta, jonka musiikki on sekoitus stoner metalia ja desert rockia, raskaalla psykedelialla maustettuna. Bändin äänimaailmoissa yhdistyvät raskaat riffit, eteeriset syntetisaattorit ja groovavat kompit luoden soljuvan matkan avaruusmaisiin tunnelmiin. Fogteethin debyyttialbumi ”Headspace” ilmestyi vuonna 2022, jonka julkaisi 918 Records.

LIPUT OVELTA: 10€

Tapahtuma Facebookissa