Info

Info

Info Tekniikka & bändi-info Yhteystiedot & palaute

Bändien soittoajat?

Kunkin illan esiintymisajat löytyvät tapahtumasivulta. Keikat alkavat arkisin kello 20:00 ja viikonloppuisin (pe & la) viimeistään kello 22:30. Jos esiintyjiä on kaksi tai useampi, keikat alkavat viikonloppuna kello 22:00. Viikonloppuisin bändien jälkeen Torven Tisko 04:een, jonne on vapaa pääsy. Erikoistapahtumien kohdalla soittoajoissa saattaa kuitenkin olla poikkeuksia, joten seuraa ilmoittelua sivuilla tai järjestäjien omilla kanavilla. Torven ovet avataan viikolla kello 19:00 ja viikonloppuisin kello 21:00, ellei toisin mainita.

Mistä voin ostaa lippuja Torven keikoille?

Torven keikoille myydään lippuja tapahtumapäivänä ovelta. Jos haluat varmistaa sisäänpääsysi, saavu ajoissa paikalle! Valituille keikoille on saatavilla myös ennakkolippuja Lippupisteen (lippu.fi) kautta. Seuraa ilmoittelua.

Saako keikkoja kuvata?

Keikkojen kuvaaminen omaan käyttöön on sallittua, ellei artisti ole erikseen kieltänyt kaikkea kuvaamista. Asiakkaiden ja henkilökunnan kuvaaminen on järjestyssääntöjemme vastaista.

Löytötavarat?

Ravintolaan jääneitä vaatekappaleita voi käydä etsiskelemässä naulakosta ravintolan aukioloaikojen puitteissa. Arvokkaammat löytötavarat toimitamme maanantaisin Etelä-Suomen Löytötavaratoimistoon.