8 Bits High, Glowline, Lahtine, Maanalainen Flanelli
Liput

Ovelta 12 €

Pe 6.10. klo 21.00-04.00

Electric Boogaloo:

8 Bits High, Glowline, Lahtine, Maanalainen Flanelli

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • ovelta 12 €

Tammikuussa ensimmäisen kerran järjestetty Electric Boogaloo -ilta oli sen verran menestys, että jatkoa seuraa jo tämän vuoden lokakuussa. Perjantaina 6.10. homman nimi on edelleen elektroninen musiikki vahvasti 80-luvun hengessä. Mukana on taas neljä esiintyjää, jotka tuovat laaja-alaisesti esiin elektronisen musiikin genren.
Ovet 21.00, liput 12€ (käteinen/mobile pay). Ennakkoliput: laita sähköpostia (baydivision@gmail.com) tai privaviesti (www.facebook.com/baydivisionevents), niin saat maksuohjeet ja nimesi tapahtuman vieraslistaan.

 

8 Bits High
Lahdessa ensimmäistä kertaa esiintyvä tamperelainen, vuonna 2002 perustettu 8 Bits High on maailmanlaajuisestikin poikkeuksellinen kokoonpano. Trio tuottaa musiikkinsa käyttäen äänenlähteinä ainoastaan Commodore 64 -kotitietokoneita. 8 Bits High soittaa raakaa, mutta tanssittavaa commodore-electroa, jossa kuuluu vaikutteita mm. punkista, teknosta ja housesta.
Viime vuodet 8 Bits High on ollut aktiivisempi kuin koskaan ja lähikuukausina ilmestyy bändin neljäs LP ”System Disk IV”. Kyseisen levyn ensimmäinen sinkkulohkaisu ”New Style, Old School” on kuunneltavissa YouTubessa.

SIDrock – basso ja rummut
Error Flynn – samplet, efektit ja rytmit
Dataville – melodiat ja rytmit

Glowline
Helsinkiläisen synthwave-artisti Glowlinen biisejä on on streamattu Spotify-suoratoistopalvelussa yli puoli miljoona kertaa. Energinen, tanssittava ja karismaattinen Glowline esiintyy nyt ensimmäistä kertaa Lahdessa ja tätä keikkaa et todellakaan halua missata. Kannattaa tsekata oheinen uunituore Touch-single. ”Silkkaa pornoa”, totesi eräs kuuntelija kappaleen ensimmäistä kertaa kuullessaan. Hyvin sanottu. Ihanaa, hikistä ja kiihkeää.

Lahtine
Lahtine tulee Lahest. Tuuli Lahtinen operoi pop-musiikin parissa ja kappaleista löytyy elementtejä 80-luvun lisäksi myös 90-luvulta. Biiseissä yhdistyy tarttuvat kertosäkeet, melodiat ja aisteja kiihottavat lyriikat. Tuotannossa ja sovituksissa on nähty vaivaa ja oletettavaa on, että Lahtine nousee musiikillaan vielä suuremmankin yleisön tietoisuuteen. Lahtisen tuotannosta löytyy monta potentiaalista hittiä (mm. Susien unta, Onni ja Talvipalatsi). Linkin biisinä on pakahduttavan upea ”Mun sydän ei tuu ikinä kuntoon”.

Maanalainen Flanelli
Jo 80-luvulla perustetun Maanalaisen Flanellin keikat muistetaan pitkään ja ne tarjoavat kuulijalleen kokonaisvaltaisen taide- ja kulttuurielämyksen. Biisien lyriikat tempaavat kuulijansa mukaan kouvolalaisen syntetisaattoriduon luomaan maailmaan, johon pääset osalliseksi saapumalla Loviisankadulle Electric Boogaloo vol. 2-tapahtumaan.

Tapahtuman yhteistyössä mukana:
www.facebook.com/kissakahvilacattila

Tapahtuma Facebookissa