After Ski Punk: Van Dammes, Hyestjfavhs?, Itä-Hollola Installaatio

La 4.3. klo 21-01

After Ski Punk: Van Dammes, Hyestjfavhs?, Itä-Hollola Installaatio

  • Torvi
  • Klo 21-01
  • Vapaa pääsy

Hiihtourheiluun menevien punkkareiden viralliset MM-juhlat järjestetään Torvessa lauantaina 4. maaliskuuta. Lavalla nähdään kolme vaihtoehtomusiikkiin keskittyvää bändiä, Van Dammes, Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS? sekä Itä-Hollola Installaatio. Liput tapahtumaan 7 euroa.

www.facebook.com/events/1356138567793517

VAN DAMMES

Kolmannen EP :nsä julkaisuun valmistautuva garagepunkyhtye Van Dammes vetää missä vaan, asuu pitkin poikin ja soittaa ympäri Eurooppaa. Bändin nopeat, lyhyet ja erittäin kovat biisit ovat soineet radioissa, etenkin ulkomailla. Lisäksi yhtye on tunnettu rakkaudestaan mäkihyppyyn.

HAVE YOU EVER SEEN THE JANE FONDA AEROBIC VHS?

Kouvolasta ponnistava punktrio ei käytä kitaraa vaan urkuja. Vaikutteita bändi on poiminut laajalta rintamalta garagesta souliin. Viime vuonna Hävärit soittivat lukuisilla euroopalaisilla festivaaleilla Roskildea myöten. Lisäksi yhtye on tunnettu rakkaudestaan murtomaahiihtoon.

ITA-HOLLOLA INSTITUUTIO

Viime vuonna koottu trio soittaa omien sanojensa mukaan rokkia. Joku voisi kuvailla bändiä suomirokin, ysäri-indien ja vaihtoehtopunkin yhdistelmäksi, mutta kukin päättäköön itse mistä on kysymys. Itikset julkaisivat ensimmäisen albuminsa joulukuussa. Lisäksi yhtye on tunnettu rakkaudestaan yhdistettyyn.