la 25.07. Ahtiala Hot Nights -jatkot

Ovet 21.00 — Liput 3 €

Kevät oli raju. Alkukesä oli raju. Ahtiala Hot Nights on kaikesta huolimatta täällä! Ahtiala Hot Nights -skeittitapahtuman jatkot Torvessa lauantaina 25. heinäkuuta. Musiikista vastaa tuttuun tapaan DJ Mikko Matlar sekä Ahtiala Hot Nights DJ:t. Liput 3 euroa.

www.facebook.com/events/586379255410803

Ahtiala Hot Nights on skeittitapahtuma, joka nostaa hattua Ahtialan takavuosien meiningille ja taianomaisille kesille. 2020 on ollut kaikin puolin poikkeuksellinen vuosi, joten tänä kesänä mennään Hot Nightsin osaltakin tavanomaisesta poikkeavissa merkeissä ja hieman matalammalla profiililla. Kisat on tuotu Launeen Venice Beachilta keskustan sykkeen välittömään läheisyyteen eli…kaduille.

Ahtiala Hot Nightsin skeittiosuus järjestetään 2020 Lahden koulutuskeskus Salpauksen pihaflatilla (Ståhlberginkatu 8 c, Lahti). Aluksi on luvassa todellista hulluttelua – Ahtiala Hot Nights Ninja Warrior Quest! Tähän mittelöön osallistuminen on kaikille avoin.

Alkuillan huipentaa legendaarinen Lahti vs. Espoo Game of S.K.A.T.E. -näytöskilpailu! Business Cityn ei-niin-nuoret hurjat ottavat kotiyleisön edessä mittaa Espoon lähiöiden urhoista. Tässä on vauhtia, tässä on taitoa, tässä on draamaa!

Loppuilta vietetään normaalisti Ravintola Torvessa. Pääesiintyjänä on tietenkin kulttimainetta nauttiva Synteettinen Suomi. Tätä kelpaa mainiosti fiilistellä omalla istumapaikalla kaleksituopin äärellä!

Sitten vielä ERITTÄIN TÄRKEÄ ASIA! Elämme poikkeuksellisia aikoja edelleen, joten muistetaan kunnioittaa muita ihmisiä ja riittäviä turvavälejä niin skeittitapahtumassa kuin myöhemmin illalla jatkoillakin. Torvessa asiakkaiden määrää on rajoitettu niin, että kaikilla on oma istuma/pöytäpaikka. Jos tunnet olosi KIPEÄKSI, niin PYSYT KOTONA.

SKEITTIKISAT / Salpauksen sisäpiha (Ståhlberginkatu 8 c, Lahti)
Klo. 15.00 – 20.00

* Ahtiala Hot Nights Ninja Warrior Quest. Tämä todellisten sotureiden tiukka mittelö yhdistelee flättitemppuja sekä vauhtia. Kilpailu on kaikille avoin. Osallistuminen 0 euroa – ilmoittautuminen paikan päällä klo 15 alkaen.
* Lahti vs. Espoo Game of S.K.A.T.E. -näytöskilpailu. Titaanien taisto. Tätä kannattaa saapua katsomaan.
* Juontajana the one and only P. Salonen.

JATKOT/ Ravintola Torvi
Klo. 21.00 – 04.30

DJ MIKKO MATTLAR ESITTÄÄ: Synteettinen Suomi
Discoa ja elektronista musiikkia Suomesta noin vuosilta 1975 – 1992. Luvassa siis ainoastaan totuttuun tapaan pelkästään aivan järkyttävän kovia biisejä.

www.facebook.com/synteettinensuomi
soundcloud.com/discoursefin

+ Ahtiala Hot Nights DJ’s