Albert Swarm, UMEO, H A L T I

To 29.5. klo 21-03

Albert Swarm, UMEO, H A L T I

  • Torvi
  • Klo 21-03
  • Vapaa pääsy

Roisto Oy tuo tummanpuhuvan tunnelman valoisaan varhaiskesään, kun H A L T I, UMEO ja Albert Swarm lähtevät minikiertueelle Suomen keikkalavoille. Luvassa on kokeilullista elektronista musiikkia, elokuvaprojisoinnein väritettyä temaattista instrumentaali-rockia ja vaikuttavia teoksia.

H A L T I on trio, jonka vaikuttava soundi pohjautuu urkuri Henrik Iivarin klassisesta musiikista ammentavan sävellystyön ja rumpali Eero Jääskeläisen sekä basisti Tommi Arvosen raivokkaan rockilmaisun väliseen jännitteeseen. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa ’I once was what you are you will be what I am’ huhtikuussa 2014. 44-minuuttisen rock-adagion on miksannut ja masteroinut Cult of Luna – rumpali Magnus Lindberg. Debyyttiteos kuullaan keikoilla kokonaisuudessaan.

UMEO on pohjoisesta ponnistava massiivisen soundin instrumentaalipumppu. Syksyllä 2013 debyyttinsä CGWM:n julkaisseen yhtyeen persoonallinen ulosanti koostuu kauniiden pianomelodioiden ja jylhästi ulvovien kitaroiden kombinaatiosta. Yhdistäen mahtipontiset äänivallit ja synkeän sävyiset videoprojisoinnit UMEO maalaa yleisölleen vaikuttavia mielenmaisemia.

Albert Swarm on tummaa kokeilullista elektronista musiikkia Helsingistä. Takana on kolme EP:tä Brooklynilaiselle Ceremony Recordingsille. Kaikki tämän kiinnostavan tuottajan julkaisut ovat saaneet todella positiivisen vastaanoton kuulijoiden keskuudessa ja erinomaisia arvioita arvostetuissa elektronisen musiikin medioissa (mm. Resident Advisor, The FADER ja XLR8R)

www.facebook.com/albertswarm
www.facebook.com/umeoband
wearehalti.com