Antti Autio, Hellä Hermanni & Kylmät Väreet, Joy Regwan

To 23.2. klo 20-02

Antti Autio, Hellä Hermanni & Kylmät Väreet, Joy Regwan

  • Torvi
  • Klo 20-02
  • Vapaa pääsy

Ravintola Torvessa torstaina 23.2 esiintymässä suuressa nosteessa olevat yhtyeet: Antti Autio ja Hellä Hermanni & Kylmät Väreet, sekä illan avaaja, ihana Joy Regwan.

Liput 5 euroa ovelta kello 20 alkaen. Soitot kello 21 alkaen.

www.facebook.com/events/656127987845826

Antti Autio

Antti Autio on helsinkiläinen uuden sukupolven lauluntekijä, joka soittaa yhtyeineen suomenkielistä folk rockia. Aution yhtyeen musiikki pohjautuu raikkaaseen ja vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin. Yhtye tunnetaan omaperäisestä tyylistään ja intensiivisistä sekä tunnelmallisista keikoistaan.

Edellinen single Minä tuon mukanani sateet on soinut tiuhaan mm. Yle X:llä, Bassoradiossa, Radio Helsingissä sekä Yle Radio Suomessa. Ida Karimaa valitsi kappaleen viikolla 48 Yle X:n Uuden Musiikin Aamuvuoron tehosoittoon. Marraskuun 19. päivä julkaistu Minä tuon mukanani sateet on samalla helmikuussa 2017 julkaistavan Aution ensimmäisen pitkäsoiton nimikkoraita. Autio on myös julkaissut Merkit –nimisen kappaleen syksyllä 2015.

Hellä Hermanni & Kylmät Väreet

Hellä Hermanni & Kylmät Väreet on vuonna 2011 perustettu helsinkiläisyhtye. Bändi julkaisi debyyttialbuminsa marraskuussa 2016 Rapu Records levy-yhtiön kanssa. Bändi on keikkaillut aktiivisesti vuodesta 2012 ja juhlistaa tänä vuonna esikoisalbumiaan keikkalavoilla ympäri Suomea.

Yhtyeen esikoislevy on saanut toistuvaa huomiota valtakunnallisessa mediassa ja levyn singlekappale Landella arvosteltiin Ylen Levylautakunnassa Kyösti Mäkimattilan johdolla hyvin arvosanoin taitavana live-in-studio biisinä. Yhtye on tunnettu nimenomaan hyvistä livekeikoistaan. Hellä Hermanni & Kylmät Väreet –yhtyeen musiikista löydät suomalaisen folkiskelmän estetiikkaa sekä rytmikkäitä sävyjä mm. jazzista, tangosta, lattarista.

Joy Regwan

Joy Regwan on helsinkiläinen laulaja/lauluntekijä, joka luo lauluja kuoleman vakavista aiheistakin pilke silmäkulmassa. Tarinalliset biisit vaihtelevat melankolisista lauluista riehakkeeseen rokkiin. Lauluissa kuuluu myös ripaus psykedeliaa. Regwan tekee sanoituksia niin suomen – kuin englannin kielellä tunteen ja tilanteen mukaan.