Bad Sauna, Moshimoshi
Liput

Ennakot alk. 14 €
Ovelta 17 €

Lippu.fi

Pe 19.4. klo 21.00-04.00

Bad Sauna, Moshimoshi

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • alk. 14 €, ovelta 17 €

Bad Sauna ja moshimoshi Torvessa perjantaina 19. huhtikuuta! Liput ennakkoon 14 euroa + tilausmaksu, ovelta 17 euroa.

BAD SAUNA

Kovalla rytinällä yhdeksi Suomen lupaavimmista uusista rockyhtyeistä noussut Bad Sauna on virkistävä tuore indierock-yhtye. Yhtyeen musiikissa yhdistyy perisuomalainen melankolisuus, amerikkalaisen vaihtoehtorockin energisyys, rempseän punkahtava “tee se itse” -asenne, ajoittainen ihana “hällä väliä” -meininki ja tietoisuus ympärillä olevasta maailmasta. Yhtyeen musiikki muistuttaa elämän arkisista iloista, tunteiden vuoristoradoista ja siitä, miten välillä täytyy myös irrotella
Bad Sauna on parhaimmillaan livenä ja yhtyeen olemus lavoilla on hillittömän mukaansatempaava. Bad Saunan tyyli yhdistää amerikkalaista indierockia, vastustamattomia riffejä, punkrockia, naivismia ja tylyä slacker-asennetta on jotain mitä näillä leveysasteilla harvoin kuullaan. Kakkosalbumillaan Bad Sauna rakentaa ennakkoluulottoman vahvan ja elämänmakuisen laverin, jolla kuulijan kelpaa turvallisesti lököillä ilman huolia ulkopuolisesta maailmasta.

MOSHIMOSHI

Vuoden 2021 debyytti-ep:llään kovalla rytinällä kansainväliseen tietoisuuteen ja yhdeksi Suomen lupaavimmista uusista kitarayhtyeistä noussut moshimoshi on emo-skenestä vahvasti ammentava uusi helsinkiläisyhtye, jonka musiikissa yhdistyvät melodinen indiepop, matemaattisen tarkka jazz-ote ja punkista ammentava raaka tunne.
Yhtyeen kiivaan eteenpäin pyrkivässä melankolisessa soitossa on jotain tuttuja kaikuja tuhatluvun taitteen kitaravetoisen post-hardcoren ja altsuskenen vimmaisuudesta. Tutuista nyansseista huolimatta moshimoshi ei sorru kuitenkaan nostalgisuuteen, vaan omintakeisen siivilänsä läpi suodatettu musiikki kuulostaakin äärimmäisen tuoreelta ja ajankohtaiselta. Huutolaulu, koukeroiset math-rock riffit ja kauniit melodiat niputtavat kokoon kimpun juuri niitä asioita, joita tämän tyyppiseltä musiikilta on pitkään Suomessa kaivattu.

LIPUT
Ennakkoon lippu.fi 14 € + toimitusmaksu alk. 1,50 €, ovelta 17 €
K-18
Ovet klo 21.00
– Lippuja voi ostaa Lippupisteen myyntipisteistä sekä verkkokaupasta
– Lippupisteen asiakaspalvelu 0600 900 900 (2 € min+pvm)
(ma-la klo 9-21, su klo 10–18)
– Lahdessa palveleva Lippupiste löytyy Kauppakeskus Triosta, voit ostaa lähes kaikki Lippupisteen liput myös R-Kioskeilta
– Lippupisteessä asioidessasi voit hyödyntää myös seuraavia arvoseteleitä:
Paperiset arvosetelit: Edenred, Smartum, Tyky-kuntoseteli
Sähköiset: Edenred: Ticket Virike, Ticket Duo, Smartum saldo, ePassi
– R-kioskeilla voit maksaa seuraavilla kulttuurieduilla: Edenred, Eazybreak, Smartum Saldo Mobiili ja Epassi.
– Lippupisteestä ostettaessa lipun hintaan lisätään toimitusmaksu.

Tapahtuma Facebookissa