Black Twig, Freeweights, Dead Hands

Pe 29.8. klo 21-04

Black Twig, Freeweights, Dead Hands

  • Torvi
  • Klo 21-04
  • Vapaa pääsy

Muutaman todella mieluisan Tirra-illan jälkeen Loiva suuntaa naapuriovesta sisään ja Torven puolelle. Lavalle nousevat Black Twig, Freeweights sekä Dead Hands. Illan muusta musiikista vastaa tuttuun tapaan Loiva DJs.

www.facebook.com/events/268797979991181

BLACK TWIG

Soliti-lafkalle levyttävä Black Twig tuo Loivan iltaan aimo annoksen Fuzzpoppia ja Shoegazea sekä ihan rehellistä rokkia. Vuonna 2012 julkaistu debyyttialbumi Paper Trees keräsi kovasti kehuja sekä kotimaisessa mediassa että myös Suomen ulkopuolellakin. 2014 seurannut Heliogram ei myöskään kärsinyt suitsutuksen puutteesta.

www.facebook.com/blacktwigmusic

FREEWEIGHTS

Freeweights on Helsinkiläinen turhia paineita välttävä yhtye, joka soittaa neonvaloissa kylpevää poppia. Fiiliksiä bändi on omaksunut 80-luvun klassikoista, nykyajan rentoaalloista sekä hienostuneesta AOR-perinteestä. Yhtyeen singlet ovat niittäneet mainetta kansainvälisessä blogosfäärissä ja kotimaisissa radioissa. Myös kansainvälinen musiikkijulkaisu NME kirjoitti näin: ”They sound like they’ve spent the past 30 years on holiday with Wham! – Their gloopy synths and nostalgic pop are as hot as a heatwave on the equator.”

www.facebook.com/freeweightsband

DEAD HANDS

Dead Hands on tuore rock viisikko Lahdesta. Vaikutteita on haettu vanhempien vinyylihyllyiltä, nostalgian tunteesta ja kesäöiden huumasta. Vahvoilta tunnelmilta ja koukuttavilta melodioilta ei vältytä, kun bändi vetää ensimmäisen keikkansa Loivassa.

LOIVA DJS

www.facebook.com/LoivaKlubi