Liput

Ennakot alk. 13 €
Ovelta 15 €

Pe 3.5. klo 21.00-04.00

Electric Boogaloo vol. 3:

Blastromen, Sekret Teknik, Sov̇ed

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • alk. 13 €, ovelta 15 €

Elektronisen musiikin juhla Electric Boogaloo kolmatta kertaa Ravintola Torvessa perjantaina 3. toukokuuta. Mukana 20-vuotisjuhlia viettävä Blastromen, uuden levyn julkkarikiertueellaa Sekret Teknik sekä debyyttiään erikoiskeikalla juhlistava Sov̇ed.

Ennakkoliput 13€/kpl (MobilePay/0505436879/Jere Rantasalo). Jos ostat useamman kuin yhden ennakkolipun, ilmoita maksun yhteydessä osallistujien nimet. Nimet sitten lisätään lipunmyynnin nimilistaan.
Liput ovelta 15€ käteisellä/MobilePaylla. Käteisellä maksettaessa tasaraha on toivottavaa.

BLASTROMEN

Blastromen on elektronisen musiikin duo, jonka perustivat Mika Rosenberg ja Sami Koskivaara vuonna 2003. Blastromenin musiikki on sekoitus vanhan koulukunnan elektroa, modernia teknoa ja synthwavea. Blastromenin musiikilliset teemat ajelehtivat futuristisissa maisemissa ja scifissä, missä monimutkaiset ja tarkat tuotantomenetelmät, tarttuvat melodiat ja vokooderilaulu tekevät musiikista ainutlaatuista.
Vuonna 2004 Blastromen julkaisi ensimmäisen EP:nsä nimeltä Robot Aggression, ja on siitä lähtien nauttinut maailmanlaajuista kulttisuosiota elektrogenressä, sekä esiintynyt livenä useissa tapahtumissa Suomen lisäksi mm. Saksassa, Yhdysvalloissa, Espanjassa ja Ukrainassa.
Blastromenin live-esityksestä on vuosien varrella kehittynyt ainutlaatuinen show, joka sisältää mittatilaustyönä valmistetut LED-tolpat, jotka on ohjelmoitu seuraamaan interaktiivisesti musiikkia. Luvassa siis päräyttävä audiovisuaalinen kokemus!
Blastromen juhlistaa 20-vuotista taivaltaan kiertämällä tapahtumia ulkomaita myöten, ja Bay Divison Eventsillä on ilo ja kunnia saada elektrolordit esiintymään ensimmäistä kertaa Lahteen!

SEKRET TEKNIK

Paljon on vettä virrannut ja happea kulunut sen jälkeen, kun Sekret Teknik kävi vuosi sitten esiintymässä unohtumattoman muistijäljen jättäneessä Electric Boogaloo Vol 1:ssä. Bändi keikkailee tällä hetkellä ulkomaita myöten (mm. Tallinn Music Week huhtikuussa) ja me – Bay Division Events – olemme etuoikeutetussa asemassa, kun saamme Sekret Teknikin esiintymään uudestaan Lahteen osana tulevan levynsä Missile Command 2024 -kiertuetta. Tätä ei kannata missata!

SOV̇ED

Sov̇edin taustalta löytyy lahtelainen taiteilija ja pitkään musiikin puolella alakulttuurisäpinöissä vaikuttanut Carlos Hanneman/Kaitsu/Kaih (osa meistä tunnetaan ansaitusti monella nimellä).
Kaitsun musaprojekteista voi mainita mm. legendaarisen punk-ryhmän Olotilan sekä thrash metallia soittavan Jumalationin. Bay Division Eventsin päämajalla meitä erityisesti kiinnostaa Sov̇ed, jonka debyyttijulkaisu Pastoral for the Blind näki päivänvalon tämän vuoden alussa. Sov̇ed yhdistää elektronisessa musiikissaan EBM:ia, industrialia ja mukana on myös EDM-elementtejä.
Vaikka Kaitsu työsti Sov̇edin debyytin yksin, niin Electric Boogaloon lavalla nähdään paljon, siis PALJON! Kaikkea ei voi ennakkoon paljastaa, mutta tämä tulee olemaan TAPAUS! Yllätyksiä on tiedossa. Mitään perinteistä dj-menoa keikka ei tule olemaan, Kaitsu lupailee.
Livedebyyttinsä tekevä Sov̇ed aloittaa Electric Boogaloo Vol. 3 -illan. Ole mukana tekemässä ja todistamassa historiaa.

Tapahtuma Facebookissa