Burweed, Swarm, Heathen Hearts
Liput

Ovelta 10 €

Pe 1.12. klo 21.00-04.00

Burweed, Swarm, Heathen Hearts

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • ovelta 10 €

Joulukuu ei starttaa Loviisankadulla hössöttäen! Runttausta ja melodiaa ravintolan täydeltä, ilman pallokenttien kaunoja, Lahti-Kotka raideyhteydellä. Ovet 21.00, sisään 10€.

BURWEED
Kotka, Kymijoki ja jokirantamien ydinjätejäämät ovat läsnä myös BURWEEDin kaljanhajuisessa kaahauksessa! Post-90s metalli on ollut se juttu tälle poppoolle aina vuodesta 2008 ja pitkän tauon jälkeen uutta musiikkia julkaissut yhtye palaa myös Loviisankadulle! Eyes Down South -EP (2012) ja Hide-albumi (2015) saivat keväällä seuraksi uuden EV-EP’n ja tekeminen on tanakampaa kuin koskaan aiemmin! Demonic Death Judgessa, Varvarassa, Goonissa ja Murhamurhassa marinoidut jäsenet osaavat skandinaavisen runttauksensa! Tule, koe ja nauti.

SWARM
Lahtelais-helsinkiläinen SWARM luottaa soundimaailmassaan sekoitukseen grungea, shoegazea, klassista rockia sekä psykedeelistä rockia. Vaikuttavan livebändin esiintymiset ovat täynnä mystiikkaa, energiaa, runsasta fuzz-kitarointia ja eteerisiä vokaaleja. Bändi on julkaissut omaa nimeään kantavan esikois ep’n kesäkuussa 2022 (918 Records) sekä alkuvuodesta 2023 tuplasinglen Sun is the one/Weight (digijulkaisu) ja valmistelee parhaillaan ensimmäistä täyspitkäänsä. 2020 perustetun kokoonpanon jäsenistöä on aiemmin nähty lavalla sellaisissa yhtyeissä, kun Dark Filth Fraternity, Before the Dawn ja Musta Risti. Suomen lisäksi Ruotsissa sekä Baltiassa keikkaillut bändi on nyt mahdollista kokea pitkästä aikaa Torvessa!

HEATHEN HEARTS
Kotkalainen hardcore-yhtye Heathen Hearts ammentaa vaikutteita perinteisemmästä melodisesta metallista. Heltymätöntä aggressiota, nopeasti eteneviä melodioita, käännöksiä ja kiihdytyksiä…turha odottaa yhtyeeltä kevyttä fiilistelyä! Jäsenistö on kartuttanut keikkakokemusta myös ID: Excorcist, Grave With a View, Kosteusvaurio ja Sunday Song yhtyeissä. Nimikko EP’n 2022 ja No Light Left to Chase -EP’n 2023 julkaissut yhtye on kiertänyt pitkin eteläistä Suomea, festaroinut Dark Riverissa ja saapuu nyt ensimmäistä kertaa autenttisesti raivoamaan Lahteen ja Torveen.

Tapahtuma Facebookissa