la 02.03. Carlton Jumel Smith

Ovet 21-02 — Liput 6 €

Harlem saapuu Tirran! Timmion Recordsille levyttävä newyorkilaisartisti Carlton J. Smith esiintyy Tirrassa lauantaina 2. maaliskuuta. Liput 6 euroa.

www.facebook.com/events/2104558832959778

New Yorkin Harlemista kotoisin oleva, maailman eri kolkilla esiintymässä ja viihdyttämässä kiertävä Carlton Jumel Smith on pitkän linjan viihteen ja soulmusiikin superammattilainen. Kotikaupungissaan Carlton J. Smith on vuosien ajan esiintynyt muun muassa maineikkaalla B.B. King’s Blues Clubilla. Suomalaisia sydämiä Carlton on valloittanut keväällä 2017 seitsemän viikon ajan Casino Helsingin Dinner&Show -artistina sekä loppuunmyydyllä Storyvillen klubikeikalla lokakuussa 2018. Ahkerasti keikkaileva Smith on esiintynyt aiemmin Lahdessa sekä Tirrassa että Pikku Hanhessa.

Tuorein single julkaistiin helmikuussa 2018 suomalaisen soulmusiikin tuottamisen eliittisarjaan kuuluvan levy-yhtiön Timmion Recordsin toimesta. Single päätyi jo ennen julkaisuaan maineikkaan amerikkalaisen Daptone Recordsin suosituslistalle.

Lahdessa Smith esittää muun muassa materiaalia toukokuussa 2019 julkaistavalta 1634 Lexington Avenue -levyltään. Levyn taustajoukoissa on ollut mukana Suomisoulin huippunimiä kuten Tuomo Prättälä, Jukka Eskola ja Soul Investigators.

Artistina Smith on autenttinen ja aito – hänen rakkautensa musiikkia ja ihmisiä kohtaan paistaa läpi jokaisen live-esiintymisen aikana. Carlton on yksinkertaisesti täynnä lämpöä, valoa ja karismaa. Hän saa ihmiset niin itkemään, laulamaan, tanssimaan kuin myös pitämään hauskaa. Eikä koskaan tiedä mitä Carltonin keikalla tapahtuu – tämä keikka on siis yksinkertaisesti koettava itse!