CHEAP – Ledit sammuu

La 25.8. klo 21-02

CHEAP – Ledit sammuu

  • Tirra
  • Klo 21-02
  • Vapaa pääsy

Lahtelainen kulttimaineeseen biisillään “Bemarit on ikuisia” noussut räppäri Cheap kertoo lopettavansa. “Tää jatkuva suosio alkaa olee liian rankkaa ja mä oon niinku jo antanut kaikkeni” Cheap kertoo Nukketeatteri Niveltämön toimistossa pidetyssä lehdistötilaisuudessa 21.11.2017. “Tällä alalla, siis nukketeatterissa on niin kovat paineet menestyä, ja sit kun sä menestyt, niin toiset nuket heittää sun päälle vaan kuraa eikä arvosta yhtään. Se on rankkaa.”

www.facebook.com/events/550397821970621

Cheapin viimeinen keikka “Ledit sammuu” pidetään Lahdessa, ravintola Tirrassa 25.8. Lippuja on pian myynnissä Nukketeatteri Niveltämön kautta. “Vikalle keikalle mahtuu n. 70 000 katsojaa” Cheap kommentoi elokuun keikkaa. Kyseltäessä yleisöarvion suuria lukuja Cheap myöntää: “Keksin luvut omasta päästäni. Sori siitä. Mut seriously, jos kaikki fanit ei mahdu niin voin pitää toisen keikan esim. perjantaina”

Cheapin viimeisen keikan tiimoilla liikkuu huhuja että keikalle olisi tulossa vierailemaan myös edesmennyt David Bawie ” David on mun hyvä kamu, voi olla että se pistäytyy fiittaamas. Kuolema ei meille nukeille ole mikään este, ei edes hidaste. Ja onhan sinne keikalle tulossa paljon vierailijoita, DJ Immuniteetti nyt ainakin ja muitakin, mut en vielä kerro ketä kaikkia.” Cheap myhäilee salaperäisen näköisenä. Vaikka Cheap lopettaakin, hänet tullaan aina muistamaan sinä nukkena, joka on tuonut nukketeatterin nuorisoyleisön ulottuville. Konsertin jälkeen Cheap aikoo lomailla kunnolla. “Vähän herätti kateutta kun toi Fly-esityksen Antero pääsi käymään siellä teatterifestarilla Kolumbiassa, ja mun piti vaan räpätä täällä kurasessa Lahdessa. Vikan keikan jälkeen mä otan kunnon irtioton ja ajan bemarilla Etelään.”