Chilliklubi #7: Petos, Hannibal, Musta Lista

La 23.4. klo 21-04

Chilliklubi #7: Petos, Hannibal, Musta Lista

  • Torvi
  • Klo 21-04
  • Vapaa pääsy

Chilliklubin vieraaksi 23. huhtikuuta saapuu Petos, Hannibal sekä Musta Lista. Levymusasta vastaavat Dj Tact ja Dj Puliukko.

Liput 10 euroa, ennakot Chillistä.

www.facebook.com/events/1237945526215555

3rdRail Musicille nykyisin levyttävä Petos on todellinen underground pioneeri. Kappaleet kuten ”Sen ajan murhe”, ”Synkkä Sörkkä” ja ”Pidä huoli omist asioist” soi tiuhaan soittimissa ja keikoilla. Artistilta on tulossa näillä näppäimillä hartaasti odotettu uusi levy, ja keikalla tullaankin kuulemaan uutta materiaalia ja varmasti vähän vanhaakin.

Paikalle saapuu toinenkin 3rd Rail -artisti, kun levylaukkunsa pakkaa DJ Tatc. Tämä kajaanilaislähtöinen, nykyään Helsingissä vaikuttava MC/tuottaja on keikkaillut Mc Buenon kanssa ympäri suomea jo yli vuosikymmenen ajan.

www.facebook.com/KolmasRaide
www.facebook.com/Petos-124183177604463
www.facebook.com/macbuenodjtatc

Hannibal on Rovaniemeltä kotoisin oleva pitkänlinjan rap-artisti. Hannibal aloitti uransa Tulenkantajat-nimisessä rap/funk-yhtyeessä vuonna 1998 ja muodosti myöhemmin samassa yhtyeessä toimineen Sopan kanssa Hannibal & Soppa -rap-duon. Duon hajottua Hannibal jatkoi uraansa soolona ja Joku Roti Mafian kanssa. Mahtavaa saada herra klubiin vieraaksi!

Helsinkiläistä Mustaa Listaa on on toivottu Chilliklubiin erittäin paljon, nyt toiveisiin on vastattu! Kokoonpanossa vaikuttaa, osa soolouriltakin tutut artistit Hurtta, Elia, Bädi ja Maski. Yhtyeen ensimmäinen julkaisu on tupla-albumi nimeltään Jööbelinkalikat.

www.facebook.com/Mustalista666

Lavalle nousee myös luottobuukkauksemme Dj Puliukko ja Open Mic vetovastuussa Mc Kaaos. Eli keikkojen alkuun pääsee taas lavalle jammaileen halukkaat.

www.facebook.com/Dj-Puliukko-348228381968761