Liput

Ovelta 10 €

Pe 1.9. klo 21.00-04.00

Daze Dolls, Drug Store Raid, Red Limited

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • ovelta 10 €

Syyskuun 1. päivä Loviisankadulla soi monipuolinen kitaravetoinen rock. Tarjolla on nuorta verta Lahdesta, glam katurockia Turusta ja monimuotoisesti eri tyylilajeja yhdistävää musaa Helsingistä. Liput 10 € (käteinen tai mobile pay), ovet auki 21.00. Tämän teille kaikille tarjoaa Bay Division Events, tietysti.

DAZE DOLLS
Reipas katurock ei kuole koskaan. Ei ainakaan, jos se on Daze Dollsista kiinni. Turkulaisen uuden tulokkaan tämän vuoden keikkatahti on ollut hurja ja nyt sen livekunto päästään todistamaan Loviisankadun rockpyhätössä. Detroit, enkelten kaupunki ja ripaus 90-luvun alun helsinkiläistä avainketjurockia on homman nimi. ”Vähän kuin The 69 Eyes ensimmäisellä singlellään, mutta rajumpi”, totesi Bay Division Eventsin katurockasiantuntija P. Lahti bändiä ensimmäisen kerran kuultuaan.
Mainittakoon, että Daze Dollsin hieman nuorelta Joan Jettiltä kuulostava basisti-laulaja Mandy Finne esiintyy nyt entisessä kotikaupungissaan. Bändin muut jäsenet ovat: Nici Dolan (kitara) ja Jim Kopponen (rummut). Linkin biisi on tuore (julkaistu 10.8.2023).

DRUG STORE RAID
Kun viisi nuorta, rahatonta ja musiikin nälkäistä lyö päät yhteen, syntyy taideluomus Drug Store Raid. Loppuvuodesta 2021 perustettu stadilainen yhtye luokittelee itsensä otsikon anti-cool-wave helmoihin. Musiikki on sekoitus uutta aaltoa, surf aaltoja, post-punkia ja satiiria. Kulttisuosiota saanut yhtye on tunnettu kovasta lavameiningistä ja hullunkurisista kappaleista. Helsinkiläisiä keikkapaikkoja menestyksekkäästi kertänyt DSR ei jätä ketään kylmäksi.

RED LIMITED
Lahtelainen Red Limited on kitaristi Weikka ”Weke” Timosen ja laulaja Miika Korhosen kolme vuotta sitten perustama pyllyjä pyörittävä glam rock/metal -yhtye. Bändi on käynyt läpi usean jäsenvaihdoksen rytmiosiossa, mutta nyt on mukaan saatu vakituisiksi jäseniksi basisti Tomi ”Kalju” Halminen, kitaristi Juho Härkönen ja rumpali Joona Noiva. Yhtyeen mukaansatempaava riffittely, yleisöä huudattavat kertsit sekä räjähtävä lavaenergia takaavat päätä pyörittävän ja hikisen livekokemuksen. Red Limited on valmis valloittamaan myös Torven legendaarisen keikkalavan.

Tapahtuma Facebookissa